WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

Riku ja Irene 1/4

Leave a comment

Riku ja Irene 1/4

Kirjoitettu alkusyksyllä 1916.

( Kaksi ensimmäistä kirjettä on kirjoittanut ystävä Rikun puolesta. Hän on  täyttänyt 24 vuotta, ja Irene on häntä hieman vanhempi, 31 vuotias. Vasta vähän vanhempana Riku opetteli kirjoittamaan. Kaksi viimeistä kirjettä neljästä on kirjoitettu hänen omalla käsialallaan. )

Hyvää päivää

ja palion terveisiä tältä Hirvilahdesta ja kuinkas se nyt sielläpäin hurise menekö se oikein hauskasti koska et ole muistanut minuva yhtän muistanut kiriellä vaikka lupasit ja minä olen vartonut postissa mutta vallan turhan mutta siellä varton etenkinpäin vaikka et sinä voisikaan muista mutta toivon että sinä kumminkin vastaisit tähän likastetulle paperille vaikka vasten tahtoasi minulle mieliksi vieläkös sinä olet siellä sarisen luona kuin ei tierä mihin kirien sinulle heittäsin kuin ei muista sitä osoitetta kuin on sinun kotipaikassasi mutta lähetän van lampolan kun sinä sen sieltä voit periä kuin he siellä tietävät  missä sinä olet  ja ei nyt tällä kerta muuta kuin hyvästi ja mitä parahinta vointia toivon sinulle irene

vastauksen eli näkemän asti

kunnioittaen E R L

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s