WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

Riku ja Irene 2/4

Leave a comment

(Ystävän kirjoittama kirje. En  kääntänyt selkokielelle, vaan kirjoitin kuten alkuperäinen oli kirjoitettu.)

Hirvilahresta 12.9.1916

Rakas irene

Hyvä päivä ja kitos sitä kiriestäsi jonka sain mitä surimmalla ilolla vastanotta tänän sunnuntaina mutta nin myöhän ettei enä olisi kerinyt sinne kirkolle mutt kyllä se olisi hauska ios sinä tulisit ensipyhänä käymän kyllä minä tulen jos on kaunis ilma nin ei mulla kumminkan mitän muta estettä ole ja älä sinä kumminkan nin aiattele ettei minä välittäisi sinun kirieistäsi kyllä minä vain ne otan aina ilolla vastan nytkin oikein mieleni tuli iloiseksi kuin sain kirien ja näin että se oli sinulta se oli melkein yhtä hauska kuin sinä tulit siellä tiellä vastan silloin kuin vimeksi tavattin toisemme ja nistä iltamista ei voi (epäselvä sana) mitän ios tulen vain mutta kyllä kai se olis hauska tullakkin mutta ei sitä nyt vielä kumminkan tierä mutta ios nyt sattuisi ensi pyhänä olla nin huono ilma ettei voitaisi tulla käymän nin kirioita sitten minulle millonka voit tulla ios olisi mahrollisus seuravalla pyhällä nin voitaisin sitten sulisesti puhuva vielä enempi kyllä tässä olisi viellä iotain asijoita mutta lopetan nyt tälä kerta hyvästi ja parahinta vointija näkemin asti

sitä toivo ystävasi

E R L

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s