WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

Riku ja Irene 3/4

2 Comments

 

Riku ja Irene 3/4

( Ei päivätty eikä postileimaa.)

Tiistai aamuna Aisbyölestä

Rakas Ireneni,

Nyt tässä huonon ilman vallitessa  muistin taas entistä enempi sinut ja lähetän tervehdykseni sinulle. Joko olet terve, sitä minä muistan ja pelkään, jos on sinulla jotain pitempiaikaista tautia, toivon kuitenkin, että jo olet terve. Olen nyt  vain tällä. Eilen ajoin puita ja tänään piti lähtemän Husilan, vaan tulee lunta, niin en viitsinytkän mennä, vaan menen taas meidän mökkiin, siellä on viellä vähän työtä. Kyllä siellä oli jo maalari ja vartoi sinun tuloasi. Olen nyt Kustan kammarissa ja terveisiä vain häneltä, ja en nyt tiedä mitään erityistä, vaikka olisi paljon jotain pieniä asioita, en viitsi ruveta kirjoittamaan. Niin hyvästi nyt vaan ja toivotan, että nyt kuitenkin pian paranet, jollet jo ole terve.

Sano vain minulta terveisiä teidän väelle.

2 thoughts on “Riku ja Irene 3/4

  1. Voi Irma, kuinka ihana kun kirjoittelet nämä tänne. En ole tiennyt tällaisista kirjeistä ollenkaan… Kiitos vielä.

    • Reija, olen iloinen, että olet nauttinut näistä. Mielelläni kirjoitan, mitä olen Mummolasta saanut. Olen sen verran sentimentaalinen, että silmänurkka kostuu, kun ajattelen heidän seurusteluaan. Olemmehan molemmat sen rakkauden hedelmiä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s