WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

Kirsti saa apurahan

Leave a comment

Äiti kirjoittaa Kirstille, kesäkuussa 1938.

Kirsti kulta,

Nyt kirjoitan taas muutaman hajanaisen rivin. Olimme neulomassa Ilolassa ja kello on 12sta, en nyt tällä kertaa jaksa kirjoittaa asioita, ilmoitan vaan sinulle sen ilahduttavan sanoman, että sinulle on myönnetty 1.000 mk ja sen saa noutaa heti. Se annetaan minulle sitten kun tulee sinulta valtakirja. Minä luin sen anomusilmoituksen kenelle kaikille sieltä olisi myönnetty. Se oli 20 p kesäkuuta kuulutuslehdessä. Minä kirjoitan niinkuin sanoin ehkä jo huomenna. Sain Helenan kirjeen ja hän pyytää Isältä lainaa maksaakseen hammaslääkärille. Isä on Kaukosalossa, mutta lähetän Ullan kirkolle ja annan hänen viedä Helenan rahan ja laitan tähän postimerkkejä ja kirjoitan huomenna.
Koita kestää siksi, että tulee parempi kirje.
Hyvää yötä, nyt on maanantai ilta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s