WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

Kummaa joukkoa se Toimelan joukko

Leave a comment

Muurla 5päiv. 12. 1938

Kirsti hyvä. Tuhat kiitokset kirjeestäsi olipa eri metkaa kun kirjoitit koneella. Kirjoita nyt varastoon ittellesi muutamia kuoria ei sisällyksellä välia olekkaan vaikka krivaa kynällä. Kysyit pojan esiliinasta kyllä hän vielä käyttää ja siitä on parempi kun hän sottaa vielä aika paljon ja jos valmiiksi saat kyllä Kanniston Akselikin ne toisi. Hän ajaa tästä juuri ohitse.

Täällä missä olen on seitsemäntoista nautaa kytkeissä ja vasikat ja porsaat vielä. Aika raskasta on mutta täytyy yrittää ei  mulla muutakaan turvaa ole kun työ. Kyllä kai sinäkin paikan saat älä hermostu yhtään kun saat koulusi käytyä. Ei tätä piian elämääkään pyyntö ole vapaus on kokonaan poissa.

Sano Salmelle terveisiä en tohdi niin hienolle neidille mitään kirjoittaa. Onko hän jossain opettajana. Kyllä metkaa oli kun Edit sai Alarikin pappilaan kanssaan. Sanottiin ennen Kuusjoella että on kummaa joukkoa se Toimelan joukko. Täällä missä olen on myös nuori Isäntä ja Emäntä olleet naimisissa viisi vuotta eikä vielä yhtään lapsia.

Ovatko he kotoa mitään kirjoittaneet. Wieläkö Helena on Brovannissa ja Ulla käy taasen jatkokursseja. Eikös Rainer jo mennyt kouluun. Täytyy taasen lopettaa.

Parhainta vointia toivoo Kaisu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s