WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

INHOKKI värikollaasi #74

8 Comments

TALVEN YLLÄTYSAIHEET VÄRIKOLLAASIVIIKOILLE JATKUVAT!

VIIKON VÄRIAIHE ON: INHOKKIVÄRISI. Kuvien ei siis tarvitse liittyä suoraan haastesanaan mitenkään muutoin, kuin väriensä puolesta! Onni onnettemuudessa, inhovärit tulivat kuviin keskiviikkona, kun mieheni yllätti minut kuumailmapallolennolla lomallamme Arizonassa! Etukäteissyntymäpäivälahja! Lennon päätyttyä nautimme perinteisen samppanja lasillisen ja mansikka-kermavaahtovohvelin!

This is a great one for a challenge : Make a color  collage with the colors you dispice! Well here we go; definitely they will be the yacky primary green and yacky primary yellow.  How ever I got lucky this week as I just returned from vacation to Arizona  where I was suprised by my husband with  a balloon flight  for my pre-birthday present! Just loved my very first flight but not the colors of the balloon. The trip was finished with style: Champagne and strawberry waffles!

Lisää muiden ei-lemmikkivärejä on täällä! More less liked colors by others can be found here!

8 thoughts on “INHOKKI värikollaasi #74

 1. Oi oi oi taivaallista kerrassaan. Inhokkivärikin kalpenee tuon onnen rinnalla!

 2. Miten uskallittekaan? Hienoa, vaikka värit pallossa ovat kuin Irlannin kansallispäivänä liehuvissa bandarolleissa. Irlannissa ei mitään vikaa! Mansikat ja samppanja kyllä juhlistivat mukavasti! Hyvää syntymäpäivää täältäkin päin!

  • marke, syntymäpäiväkukausi on alkanut hyvin 🙂 Yhtään ei pelottanut, päinvastoin. Lento meni hienosti ja olimme korkealla! Alastulokin on pennin päälle. Tosi uupeeta!

 3. Aivan sama pallonväreille, mutta tuo matka! Olisi se hulppeata päästä käymään yläilmoissa vain pallon kannattelemana. Sait hienon synttärilahjan onnea sinulle kovasti 🙂

  • Aina, yhtä juhlaa! Kiitos onnitteluista, päiväni on kuun viimeinen, mutta meillä vietetään koko kuukautta! Esim. “Saisinko tämän, kun on minun syntymäpäiväkuukauteni?” “Juotaisko kakkukahvit kun on minun…?” Näetkö teeman 😀
   P.S. Pallonvärit olivat rumat 🙂 Kiitos visiitistäsi!

 4. Näitäkin palloja näkee monenvärisenä taivaalla. Maasta käsin niita on mukava ihailla.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s