WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

Valokuvatorstai #244 hakusana

16 Comments

Tällä viikolla inspiraatiota haetaan hakusanoista. Toimi seuraavasti: etsi oman blogisi tilastoista tai vastaavista lista hakusanoista tai hakulauseista, joilla blogiisi on tultu. Valitse sinua inspiroivin sana tai lause ja ota kuva sen pohjalta. Kerro myös inspiraationa käyttämäsi hakusana(t) tai -lause(et) meille muille.

“(Kaiken) maailman värit.” Ykkösenä blogini hakulistalla. Tommi Tabermannkaan ei ollut kovin kaukana! Siis, tässä värejä,  klikkaa ensimmäiseen kuvaan, se avaa gallerian:

Palasin juuri pieneltä lomalta Floridasta. Ensin ei koko aihe kiinnostanut, mutta pyörrän sanani ja näytän teille kaiken maailman värejä, pehosista. Pistäydyimme matkalla lentokentälle Perhosmaailmassa, Butterfly World, Fort Lauderdalessa. Meillä oli aikaa alle tunnin, ja mukana vain pikku pokkari, Canon  PowerShot.

Muita hakusanasta ispiroituja kuvia löydät täältä.

16 thoughts on “Valokuvatorstai #244 hakusana

 1. Siinähän sitä mistä varaa valita! Sain muuten juuri ostamani “Ihmisen ääni” Tommi Tabermanin kirjan.

 2. Voi miten ihana hakusana. Ja se tuottikin ihanan vastauksen haasteeseen. Tommy Tabermann on myös ihana hakusana. Molemmat kuvailee hyvin blogisi kaunista ja ystävällistä henkeä. 😉

 3. Värikäs loistava vastaus haasteeseen, upea pokkarikuvagalleria. Taidan lähteä Floridaan…

  • plepola, sinne! Kiitos kommentistasi, se ilahdutti! Jos reissu olisi ollut pidempi ja perhoset etukäteen suunniteltu, olisin raahanut isomman kameran 🙂 Ja enemmän aikaa, tietty! Taidan itsekin lähteä….

 4. No ei turhaan hakusanaksi tullut värit, koska perhoskuvasi ja värit niissä ovat aivan uskomattoman hienoja. Upea vastaus haasteeseen.

 5. No,mutta…… ihan kuin tilauksesta on noita perhosia. Upeeta taas kerran. Olihan siellä yksi Bobinkin kuvaama,jos en ihan väärin katsonut.

 6. Ihanan erilainen vastaus haasteeseen. Kauniita kuvia ja värejä löytyy pilvin pimein.

 7. Onpa kauniita perhoskuvia. Se on hieno, jossa on kaksi samanlaista perhosta vierekkäin ja niiden siipikoristeet menevät helminauhana toisesta toiseen.

 8. pantteri, perhoset ovat kauniita, ja toinen toistaan erilaisempia. Nämä kuhertelevat morphot ovat selkäpuoleltaan azulin sinisiä! Kiva, kun kävit katselemassa!

 9. Ihania kuvia,tuli ihan ikävä Miamia:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s