WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

14 thoughts on “Värikollaasi #83

 1. Kauniita, kauniita ovat!

 2. Ihania orkideoita. Ja värit löytyvät niistä hienosti.

 3. Hienoaa! Sinulla on varmaa “orkidea kädet”…

 4. Pauliina, hah hah luulen, että on vain orkidea silmää! Kiva kun pistäydyit sieltä kaukaa katsomaan 😀

 5. orkideat – aina kuvaamisen arvoisia.

 6. Orkideat on niin mielettömän kiehtovia kukkasia. Niitä jaksaa ihailla ja ihmetellä loputtomiin. Mun hoidossa ne ei valitettavasti viihdy ja kissatkin tykkää niitä pudotella. Muuten mulla olis varmaan koko koti niitä täynnä. 🙂

  • itkis, niin ovat! Kotihoidossa eivät kuitenkaan ole kovin vaikeita, kesällä pihalle, talvella ei huomioida ollenkaan 😀 Kokeilepa vaikka seinätelineitä tai hyllyjä, joille kissat ei pääse…Kiva, että pidit kollaaseista!

 7. Vai, arborentumissa käyty. Mä jo kateellisena katsoin, että tietty teidän takapihalta. Kauniita ovat kauniita. Orkideat ovat niin uskomattoman moni-ilmeisiä, ettei niitä koskaan kyllästy katsomaan. Tietty jotain tekemistä on myös “kuvasilmällä”.

  • marke, kiitos! Ei nyt ihan samannäköistä, sentään 😀 Minulla on vain kolme omaa, yksi fuksian värinen, toinen pilkullinen ja kolmas vaniljan valkoinen. Eli kylillä täytyy käydä kuvailemassa. Silmät yrittävät kulkea mukana kuvausmatkoilla, hih hih!

 8. Orkidea onkin semmonen kukka että toisilla se menestyy ,minulla taas kuolee.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s