WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

peaches and nectarines

22 Comments

Summer color collage is calling this week for RAJAH color. Peachy clay. So called Monday morning thoughts just got me, on Sunday afternoon: My dining rooms is painted this color! All four walls! I have a cheap pitcher, a flea market find and I have peaches and nectarines and apricots and…. All too close to think about, until now. So I’ll add this one to the color collage challenge # 8.

22 thoughts on “peaches and nectarines

 1. Hienosti kuvattu, kuin taulu. Persikat ovat nyt parhaimmillaan. Väri sopii kollaasin vaatimukseen kuin kannunkin väri

 2. Taidokas asetelma. Todentotta tulee tauluajatuksia. Värit… herkulliset, hienosti valittu ja yhdistelty!
  Rauhallinen tunnelma. Vaikka olen kova haukkailemaan, niin nuo persikat jätän rauhaan… vai voisiko haukkausjälki tuoda kauniiseen kuvaasi uuden ulottuvuuden:))))
  Höh, kunhan höpisen. Pidän tästä kaikenkaikkinensa tosi paljon!

 3. Piti vielä sanoa, että kannu on tosi kaunis! Olen heikkona näihin keramiikkaesineisiin!:)

 4. kiiris, kannu on jäänyt käteen joltakin kirpparilta tai ns antiikkiliikkeestä. Muistaakseni maksoi jopa 3 dollaria. Minäkin, kun tiedät, pidän sekä väristä että keraamisesta pinnasta. Muotokin sattuu kohdalleen. Terkut!

 5. Aivan mahtavat kuvat, sommittelu ja värit on niin kohdallaan. 🙂

 6. Remprantti kyllä jo oletkin. Hienot taulut. Minullekin ehdottomasti tuli mieleen maalaukset enemmän kuin valokuvat. Seesteisiä, tarkkoja ja taiteellisia otoksia ovat.

 7. Teillä onkin sitten ihanan väriset seinät ruokailuhuoneessa! Joskus kun asetumme asumaan pysyvämmin ja omistamme asuntomme, haluan minäkin maalata seinät (tai pistää jonkun muun tekemään sen toiveideni mukaan, hih).

  Pidän sinun asetelmastasi, tyylikäs ja “tilava”. Ei turhia rojuja, vaan askeettista Arvokkuutta! Halpa kannukin näyttää arvokkaalta kuvassasi 🙂

 8. Elegia, kiitos elegantista komentistasi ❤ Maalaus antaa vaihtelua. Ja omaan kotiin saa laittaa mitä haluaa! Kovin usein ei tule tehtyä, kun ei meinaa millään löytää oikeaa sävyä. Pidän tapeteistakin, nyt ei ole yhtän huonetta kuitenkaan tapetoitu, kun viimeisinkin tuli maalattua syksyllä. Kuvia täällä.

 9. Oh la laa, todella style! Niin nappiin kaikki balanssissa, wau!

 10. Voi hyvä tavaton miten herkullisennäköinen asetelma. Upeat värit! 🙂

 11. Törmäsin viime viikolla työpaikan hedelmäkorissa donitsi persikkaan, siinä vasta hassun näköinen kaveri! Tyylikäs asetelma.

 12. Eka kuva on tosiaan kuin maalaus, hyvä Irma. Ruuankuvaus kurssi on tuottanut loistavaa tulosta 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s