WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

väliaika tiedoite ja kiitokset

24 Comments

Blogeissa on ollut keskustelua kommenttien ilkeydestä ja turhasta tuntemattomana haukkumisista.

Sanon kiitokset  lukijoilleni! Ei haukuista vaan ihanista kommenteistanne!

Aloitin blogini heinäkuussa 2010. Aika on vierähtänyt kuin siivillä! Olen nyt julkaissut 400 postausta! Lukijamäärä on kasvanut tuplaten, vuonna 2010 teitä oli 17 per päivä, 2011 oli lukijamäärä 27 ja nyt elokuun loppuun mennessä 43 per päivä. En ole tietoisesti mainostellut missään, pidän pienestä piiristä. Olen kiitollinen, että olen joutunut näin hauskan ja mielenkiintoisen harrastuksen pariin. Tutustunut ihaniin ihmisiin! Lukenut monintavoin kiinnostavia blogeja. Olen nauttinut kommenteista, jotka kaikki ovat kannustavia tai ainakin sanovat “hei kävin täällä”! Paitsi aivan ensimmäinen, jossa sanottiin, että postaukseni on suurinta p.skaa, mitä kirjoittaja oli koskaan lukenut. Poistin sen, pari päivää myöhemmin samainen sanoi olevansa väärin-käsittänyt ja laittoi toisen kommentin, jonka myös pyyhkäsin v-paperilla pois. Spam-vahtini hoitaa hyvin loput!

Olen saanut uutta puhtia valokuvaukseen. Olen iloiten noussut aamulla uuteen päivään! Kiitos teille lukijani, olette innostaneet ja kannustaneet. Olette aarre!

24 thoughts on “väliaika tiedoite ja kiitokset

 1. Kiitos itsellesi, sinäkin olet Aarre!

  Anonyymit kyttääjät ovat riesa, niin elävässä elämässä kuin blogeissakin. Joskus he eivät haittaa niin paljon, mutta jos itsellä on haavoittuva vaihe menossa, niin kuin minulla aina silloin tällöin, silloin anonyymien kommentit tekevät kipeää. Ylipäänsä kyllä ihmettelen, mikä into on kiertää haukkumassa muita, pysyisivät pois tai olisivat ainakin hiljaa.

  • susu-aarre, onneksi en ole kovasti kärsinyt, kun en osaa puolaa 🙂 Mutta se ensimmäinen kommentti hieman järkytti, ja meinasin lopettaa siihen. Tunteet ovat tunteita, ei sille mahda mitään, haarniskaa ei voi pitää yllään koko ajan. Olen kiitollinen, että olen löytänyt sivusi ja sinut. En meinaa vaan pysyä perässä 🙂

 2. Kiitos tosiaan itsellesi.
  Täällä on ollut kiva käydä lukemassa kirjeitäsi ja katsomassa hienoja kuviasi.
  Valokuvaus on tainnut tulla meille monelle, jäädäkseen yhdeksi tärkeäksi harrastukseksi.

  • sirpa-aarre, kiitos! Valokuvaus on kiva harrastus, ja sinulta löytyy mitä ihanimpia kuvia. Sinulla on satoja lukijoita päivässä, ja silti käyt täällä pienessä blogissani kommentoimassa ja tuottamassa iloa! Kiitos.

 3. Susu kommentissaa sanoikin jo tärkeimmät! Itselleni on muutama ilkeily tullut ja täytyy sanoa, että oikeesti pahoitin mieleni. Herkkisvaiheessa ihan itketti. Tottahan poistin nuo ilkeydet, mutta muistan ne kyllä. Parasta olisi olla välittämättä, mutta aina ei pysty.

  • kiiris-aarre, olet herkkä ja tunteellinen. Se on hyvä ei paha piirre. Olet niin monipuolisesti taitava, että kateeksi käy! Sinulla on laaja seuraajapiiri, sataprosenttisesti kaikki puolellasi. Voit tipauttaa ilonkyneleen! Muistelen vielä niitä kesäkuun päiviä jolloin tapasimme 🙂

 4. Kyllä ilkeys sattuu, siitä ei pääse mihinkään.
  Blogatessani olen aika hyvin säästynyt piikeiltä.
  Aloitimme samaan aikaan bloggaaminen, olemme vielä nuoria tällä saralla.:)

  Valokuvaamaanhan tämä innostaa ja väliin aika erikoisiakin aiheita, joita en ehkä muutoin kuvailisi.
  Kiva on kanssasi, kuin myös Teidän toistenkin bloggaajien kanssa blogata. Kiitos Sinulle ja Teille!
  Bloggaamisiin!

  • Liplastus-aarre, voi nuoria olemme, sinulla vaan on oivallista taiteelista taitoa! Arkeakin kannattaa kuvat! Haasteet ovat sokeria kakun päällä. Jos oppisin katukuvauksenkin olisin onnellinen. Kuulut vakioseuraani ja olen siitä kiitollinen!

 5. Kiitos vain itsellesi, minunkin puolestani. Blogissasi on ilo vierailla ja kuviasi katselen ihaillen! Ikävistä kommenteista ei kannata välittää – kirjoittajansa pahaa oloa ne kai vain kuvastavat.

  • Ina-aarre, en välitäkään, kun ei niitä oikeastaan ole, kiitos Akismetin! Sattui aihe silmään parista blogista, niin ajattelin kiittää lukijoitani ilosta, joita tuotatte minulle päivittäin. Tyylikäs blogisi on lukulistallani!
   .

 6. Kiitos blogistasi. Täällä on ilo käydä.
  Anonyymi on olematon, niin se on paras ajatella. Kun ei ole nimeä ei ole ihmistä sanan anonyymi takana – on vain olematon.

 7. Hirmu kiva on ollut lukea, katsella ja seurailla 🙂

 8. Ihanasti kirjoitettu ja parhaimmillaan bloggaaminen on juurikin ihana harrastus ja blogi paikka, jossa kukin voi toteuttaa itseään omalla tyylillään ja intresseillään. Anonillit ovat ikäviä sivuvaikutuksia, joiden hampaisiin olen itsekin joskus joutunut. Harvemmin enää, onneksi.

  Itse olet aarre ja olen niin iloinen, että olen löytänyt blogisi ja saanut tavata sinut ihan oikeastikin ❤

  • Elegia-aarre, “anonilli”, hyvä sanaa, nihileeraa turhan. Olet niin ihana luonnonlapsi, että seuraasi ei kyllästy! Ja mikä yllätys olikaan tavata sinut livenä! Blogi on antanut minulle enemmän kuin osasin edes aavistaa aloittaessani, varovasti, runoilla, joita oli pari. Kun lukijapiiri kasvoi haasteiden myötä, jätin ne pois ohjelmasta, liian henkilökohtaista minulle. Enkä sitä paitsi ole ehtinyt runoilemaankaan kun valokuvaus vie pikkurillinkin. Kiitos sinulle!

 9. Kiitos itsellesi kauniista kuvista. Anonyymit kommentit eivät aina ole mukavia eivät ainakaan jos ilkeilevät. Hyvä kirjoitus.

  • Raija-aarre, kiitos uskollisesta vierailustasi! Ajatus anonyymeistä jäi pyörimään luettuani paria muuta blogia, joissa asiaa käsiteltin. Ajattelin, että on aika kiittää omia lukijoitani kannustavista kommenteista ja vierailuista. Kiitoa, Raija sinullekin!

 10. Irma, sivusi ovat inspiraatio, miksi lähdin mukaan tähän hommaan, ja se on vienyt koko käden eikä vain pikkusormea. Minulle onneksi ei ole sattunut ilkeilijöitä. Ne ovat rasite . kannustava kritiikki on ainakin minulle tervetullutta – jokainen opimme täällä päivittäin uutta ja jaamme kokemuksia keskenämme.
  Onneksi et lopettanut omasi saatuasi.

  Tätä kautta olen tutustunut sinuun paljon paremmin – ja arvostan sinua valtavasti. Kiitos kaveruudesta joka on syntynyt “pikku Masan” ja tämän harrastuksen kautta 🙂

  • Ritva-aarre, kiitos sydämeni pohjasta! Olen iloinen, että olen saanut sinut mukaan. Näin olemme yhteydessä samoissa harrastuksen merkeissä. Perheidemme historialiset siteet ovat vahvat ja minulle tärkeät. Lähellä sukulaissiteitä. Ihailen taitojasi ja sinua ystävänä. Kiitos ❤
   P.S. Ilkeilijöitä ei ole ollut kuin se yksi oikeastaan, aihe näkyi olevan ilmassa muissa blogeissa, joten tartuin kiinni ja sain kiitettyä lukijoitani taas kerran.

 11. Lähdin ihan tutustumis reissulle kuka on kaari3 joka on ilokseni useinkin kommentoinut blogissani! Olenhan minä täällä käynyt monta kertaa… :))En ole vielä hahmottanut montaakaan bloggaria kun vasta aloittelin…mutta: palataan!

  • sini-aarre, uusia bloggareita täytyy kannustaa 😀 uusi olen itsekin, vain kaksi vuotta bloggaillut. Nimimerkit ja blogien nimet ja email osoiteet tuottavat minullekin hankaluuksia, ei aina osaa yhdistää kaikkia. Ja toisilla on useampiakin blogeja, kuvat ja jutut erikseen etc. Mutta todella kiva, että vierailet luonani. Tulemme tutuksi tuot pikaa 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s