WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

hoopoa luettavaa

Leave a comment

Jääski 26/3 -44

Raija hyvä!

Kiitos kirjeestä ja niistä tableteista. Ne olivat kyllä puolet murskana, mutta aivan käyttökelpoisia silti, joten tuhat kiitosta. Koita nyt päästä silloin keskiviikkona jo kotia, ettei minun tarvitsisi koko matkaa yksinäni kyyrötellä. Kyllä minulle voit soittaa toimiston numero on Jääski85.  Ja olen tavattavissa klo 9-16. Ruoka-aika on tavallisesti 1/2 12-1/2 13. Tänne asuntoon on myös puhelin, mutta se on alakerrassa, joten en kuule soittoa, puhumaan voin kyllä tulla jos saat kätilön hakemaan no. on J80 2 soittoa. Ehkä rak.mest. hakevat puhelimeen sen no. on 83. No niin tulihan niitä numeroita ainakinn tarpeeksi, joten soita vaan jos haluttaa.

Terveisiä muuten Joutsenosta. Tulin sieltä tänään, perjantaina jo menin. Tuli taas juhlittua nämä pyhät. Silti olen ehtinyt kirjeitäkin kirjoittaa. Tämä on nyt viides järjestyksessä tänään. Neljä vielä on vastaamatta mutta taidan jättääkin ne kun alkaa laiskottaa.

Älä sinä murehdi siitä kukkasesta. Kyllän hän aurinkoa aivan tarpeeksi saa, jos joskus on tuulta ja myrskyäkin. On hänellä yksi kalossinkuvakin päälaellaan. Lähtenyt minun käteni kautta.

Kuule et sinä sillä kävelypuvulla vielä mitenkään voi pääsiäisenä matkustaa nimittäin ilman päällystakkia. Täällä ainakin on pakkasta niinkuin keskitalvella vain. Eikä se kai puolessatoista viikossa kesäksi muutu.

No riittäköön tällä kertaa tämä lirutus, jos sensuuri tarkistaa niin silä on vähemmän hoopoa luettavaa.

Hei siis vain ja kuulemiin! Kirsti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s