WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

award, wow

18 Comments

I read a nice note from Ritva, but did not pay enough attention to realize, it was a challenge award! Wow, I almost missed this honor. Thank you!

She nominated me for the Very Inspiring Blogger award and I was very surprised and taken by this.

“Hi there! I’ve nominated you for the “Very Inspiring Blogger” award and Your pictures are INCREDIBLE!!! Pictures have to power to do so many wonderful things! Have a lovely weekend! “( I’m not sure if this was ment for me also, I stole it anyways.)

Now for the details – To accept the award, the rules are:

 1. Link back to the person who nominated you (check)
 2. Post the award image to your page (check)
 3. Tell seven facts about yourself
 4. Nominate other blogs
 5. Let them know they are nominated.

1- Thru in-laws my family is very international.

2- I enjoy travel. Not packing, not flying but being there.

3- I eat to live, not live to eat. Occasional slow food and wine feast is heavenly.

4- I take way too many photos. The more I take the worse they are.

5- I have built a garden. I have not lived in vain.

6- My children manage to surprise me again and again.

7- I have met so many wonderful friends, talented people via blogs.

And the new awards to go to: ( Oh, I don’t know how to select..oh..) Here, arleena, Caijsa,  Ina,  kiirus, sirpa, susupetal ja  Uuna! Oh, I feel guilty having to have to choose since there are so many great bloggers  I love. Hey, just take this if you read me. Thanks!

18 thoughts on “award, wow

 1. Kiiris kiittää. Mutta ei ota tätä nyt mukaansa. Mielessään kyllä säilyttää tämän kauniina ajatuksena♥

 2. Kaunis kiitos Kaari3 tästä hienosta tunnustuksesta. Vien sen mielelläni blogiini. Ehkä en enää kuitenkaan jatka, katsotaan…

  • sirpa, samat sanat, vie vaan. Jatkaminen ei ole sen pakkosääntö. Itsekin inhoan valintoja, kun seitsemän ei ole mitään kymmenien ihanien bloggaajien joukossa. Tämä oli vain ilmoituksena, että olet minusta mielenkiintoinen bloggaaja 🙂

 3. Kiitos tunnustuksesta, olen juuri nyt niin täpinöissäni, että vien plakaatin virtuaaliseen salahuoneeseeni ja säilytän sen siellä.

 4. Kiitos, Kaari3, kauniista tunnustuksesta. Olen siitä kovasti mielissäni ja vastaan mielelläni. Mutta kun olen vastannut jo useammankin kerran – täältä (http://inahdus.vuodatus.net/blog/2208800/tunnustus-ja-haaste/ ) löytyy ja samasta osoitteesta edelleen linkki seuraavaan – niin voi mennä vähän aikaa ennen kuin löydän itsestäni vielä lisää ominaisuuksia noiden lisäksi. Kiitos joka tapauksessa, palkinto rohkaisee jatkamaan!

  Koiramaisia paljastuksia minusta on täällä: http://inahdus.vuodatus.net/blog/3049703/koiramaisia-paljastuksia/

  ja vastauksia ystävyyden viestikapulaan löytyy täältä:
  http://inahdus.vuodatus.net/blog/2703885/ystavyyden-viestikapula/

  • Ina, kiva! Kysymyksiä sinkoilee kaikenlaisia, mutta mikä niissä on omassa blogissa mielenkiintoista on se, että itse asiassa täytyy hetken miettiä omaa itseään. Toisten vastauksissa nousee heidän persoonallisuutensa esiin juuri sen itsetarkastelun takia. Kävin lulemassa kaikki sinun. Ja oli kivaa! Omani tähän astiset löytyvät kategorioistani “Haasteet/ Challenges”.

 5. Suuri kiitos tunnustuksesta! Vien sen blogiini kunhan selviän viikonlopun ihanista lapsivieraista.

 6. Kiitos tunnustuksesta, Olen jossain vaiheessa vastaillut samantapaiseen, mutta mikäpäs estää kertomasta itsestäni vielä lisää. Aina löytyy monenlaista, jota ette tiedä ja jonka haluan jakaa täällä kanssanne.
  Kiitos vielä kerran.

 7. Kiitos tosi paljon tästä huomiosta. Olen hämmentynyt ja iloinen, että kuulun tähän valikoituun joukkoon. Kunhan tästä pääsen taas arkeen käsiksi, laitan tämän kyllä blogiini. Kiitos sinulle ja hyvää viikonloppua ♥

 8. Uuna, ilo on kokonaan minun puolellani! Hauskaa viikonlopua itselesikin ❤

 9. Peikolta terveinen. Se on miettinyt mistä nuo tuollaiset plakaatit lähtevät liikkeelle. Mitä jos olisi sellainen plakaati, jonka saa laittaa vain yhdelle bloggaajalle ja se yksi saisi laittaa sen itselleen vasta kun se on saanut sen kymmenen kertaa. Taitaisi äkkiä sellainen tyrehtyä. 🙂

 10. Cool!! I hope surprise is good! 

 11. isopeikko, siinäpä se! Ideasi on loistava! Tämä on semmoinen kaksipiippuinen juttu, kiva saada, mutta turhahan se on, ei tässä tunne itseään sen paremmaksi 😀 Mutta omalla tavallaan on kivaa hetkeksi ajatella vastauksia, vaikkei ne minulla niin fiksuja olekaan. Toisten on vielä hauskempaa luettavaa! Ajattelin kyllä sinuakin, mutta en uskonut, että olisit saanut tästä nyhdettyä pitkää satua. Olet mielenkiintoinen kirjailija, Peikko- hyvä, ja siinä minulle aina numero uno!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s