WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

valokuvatorstai #257 mitä välii

18 Comments

Olen niin tympääntynyt tuohon sanontaan:  Mitä välii. Mitä välii? Väliä täytyy olla, muuten kaupunkimme likaantuvat, seinille piirretään, kun ei ole väliä kenen ne ovat. Roskat heitetään kaduille. Romut ojiin. Mitä välii. Kyllä on väliä, onko tämä se maailma missä haluat asua? Tämänkö väliinpitämättömyyden haluat jättää perinnöksi lapsillesi? Mitä välii, et välitä. Miksi? Oletko masentunut? Kerro siitä jollekin, etsi apua. Sillä välin yritän välittää omasta pienestä turhamaisesta maailmastani ja hoidan omat ongelmani. Varpaan välit! Mitä välii, mitä kirjoitan! Luin juuri valokuva-alan lehdestä artikkelin, jalkoja lioitellessani laventikylvyssä, missä kerrottiin yhden päivän kuvasarjasta ympäri maailmaa. Mikä hämmästytti organisaattoreita oli sadat kuvat, joita ihmiset olivat ottaneet omista jaloistaan. Eli jalkakylvyt ovat tärkeitä, ja on välii, että jalat ovat kunnossa ja pitävät pystyssä. Jaksaa sitten korjailla tienreunoistakin roskia kulkiessaan. P.S. Jätin viime viikkoisen haasteen väliin, runo oli mielestäni todella ruma, eikä se inspiroinut minua mitenkään. Kiroilu, mitä välii.

Muita aiheesta kuvattuja!

18 thoughts on “valokuvatorstai #257 mitä välii

 1. Olen samaa mieltä. “Mitä välii” henkii kiinnostuksen, vastuun ja välittämisen puuttumista. Ja kuitenkin välittäminen läheisistä, luonnosta ja yhteisistä asioista on se mikä tekee elämästä elämän. Kaikki muu on vain haahuilua.

 2. No hitsit. On kyllä välii! Tämä postaus on kyllä niin nappijuttu kuin vain olla voi. On todellakin välii. Kaikella on välii. Varpaillakin on välii. Minulla on lähipiirissäni ihminen, joka on vuoden sairastanut jalkojaan ja nyt on varpaita poikkastu. *Siis on todella välii!!
  Annetaan aikaa itsellemme, toisimme, on nimittäin välii. Välitetään.
  Hyvä sinä!
  Kiiris lähettää täältä välityshalauksen ja syyspäivän ilostuksen♥

 3. kiiris, tässä mietin juuri, että olipa tyhmä kirjoitus, vaikka ajatuksella on kovastikin väliä. Diabetes varmasti oli ystäväsi ongelma. Kurjaa. Mutta, välitetään toisistamme, ja halaukset sinullekin.

 4. Tänään olen niin positiivinen, että taidan pystyä kirjoittamaan positiivisen runon tästä haasteesta!

 5. Varpaani ratsastavat toistensa päällä, joten niissä on huonosti välii, mutta muuten niin monella asialla on todellakin välii.

 6. Itsekin diabetestä sairastavana tiedän että varpaista on välii eli pidettävä huolta! Kiitos kommentistasi, kirjoitin kommenttiisi vastauksen:)

  • Tapsu, kiva nähdä sinua piireissä pitkän kesälomasi jälkeen. Minäkin kärsin varvas- ja jalkakivuista päivittäin chemoterapian turmelemien etäishermojen takia. Ei aina kivaa, mutta huolta pitää. On välii…

 7. On erilaisia.välejä. Olen kanssasi samaa mieltä on tosiaan väliä, miten me kohtelemme ympäristöämme ja kanssaihmisiä, lähimmäisiä. Aina on väliä.

 8. Olen huomannut että jalkojen kuvaaminen on kovin pop juttu. Ainakin kesäisin kaverien facebook profiileihin vaihtuu huimaa määrä paljaita varpaita.

 9. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki tästä vastauksesta!

 10. On välii, myönnän.
  Mitä välii, on myös selviytymiskeino maailmassa jossa inforaatiota tulee joka tuutista niin että aivot ja sydän ei tahdo jaksaa kantaa sitä määrää sontaa tuutin täydeltä tulee.
  Sotaa, välinpitämattömyyttä….Varsinkin nuoret jotka ovat kasvaneet tähän media yhteiskuntaan saavuttaa sen helpommin kuin me “vanhukset”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s