WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

Suunnitelmat lyöty lukkoon

2 Comments

Jääski 1 /4 -44

Raija pieni!

Terveisiä saunasta! Tulin juuri sieltä ja istun nyt hiukset märkinä yöpaita päällä ja skrivaan sinulle vielä muutaman rivin siitä matkasta. Minä täytän ensin pyyntösi ja tulen Hesan kautta, mutta muistakin, että torstaina jo aamujunassa päästäisiin matkustamaan. Se olisi  nimittäin sen takia parempi, että asemalta pääsisi heti linja-autolla kotia. Eikä tarvitsisi  Nyströmiä vaivata. Lähden täältä keskiviikko iltana ja olen aamulla klo 7.10 Hesassa. En muuten olisi tainnut yöksi lähteä matkaan, mutta kun Liisa lähtee myös silloin niin saan hänestä seuraa Kouvolaan asti. Oletko ollut yhteydessä Helenan kanssa? Minä kirjoitin hänellekin nyt tästä viimeisestä suunnitelmasta. Jos sinulla on asiaa niin soita, mikäli tämä kirje nyt ehtii niin ajoissa että ehdit mutta eiköhän.

Niinkuin arvaat on ihminen saunan jälkeen vähän laiska kirjoittamaan, niin olen minä nyt kuitenkin. Pitäisi vielä kotiakin ilmoittaa, etteivat turhaan varro silloin keskiviikko iltana.

Ehkä sanonkin hyvää yötä ja näkemiin. Voios parhaiten! Ilmille paljon terveisiä! Kirsti

2 thoughts on “Suunnitelmat lyöty lukkoon

  1. Miten aika on muuttunut, ei mitenkään, siis paljoakaan. Tuntuu kuin juuri olisi kirjoitettu, vaikka on niin paljon aikaa, vaikeaa aikaa.
    Mielenkiintoista.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s