WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

Kirsti palaa lomalta arkeen.

Leave a comment

Jääski 23/4 -44

Helena hyvä!

Terve sun kanssas! Kuinka aika on mennyt pyhien jälkeen? Minusta tuntui kaikki ensin niin arkiselta ja hiljaiselta sen kohinan jälkeen. Niin, se matka kyllä minulla meni oikein mukavasti loppujen lopuksi. Ehdin vielä siihen junaan. Niin kai arvasitkin sen kun ei takaisin kuulunut. Ja Raija ja Sylvikin tipahtivat Hyvinkäällä ulos samasta junasta, vaikka luulin etteivät he siihen ehtineet. Mutta sitten en tiedä jatkoivatko he matkaa edelleen samassa junassa kuin minäkin vai minne itsensä lykkäsivät. Se oli kyllä yhtä tungosta se olo silloin, mutta minä kyllä sain istumapaikan heti ja mukavaa matkaseuraa. Vaikka jouduinkin sellaiseen haaremiin ettei muita naisia ollut kuin eräs 11 vuotias koulutyttö, joka tuli myös Virasojalle asti. Virasojalla sitten satuin samaan vaunuun Liisan kanssa, joten tulimme yhdessä takaisin kun yhdessä lähdimmekin. Kahdeksan aikaan illalla jo olin perillä. Esaa en se koommin nähnyt kun hän P:n asemalla häipyi.

Kyllä kai sinä nyt muistat minua ämpärillä. Minä kun olen se oman boksin perustamistouhussa ja se olisi välttämätön kapistus. Luuletko saavasi ja voivasi lähettää? Sitten samalla tulisi se sateenvarjokin kun en kuitenkaan tiedä koska voisin käydä sen noutamassa.

Maila on tietenkin jo työssä siellä. Kuinka te nyt sovitte sinne kaikki? Oletko käynyt Solineja tervehtimässä?

En saanut sinun puhelinnumeroasi, lähetäthän se kirjoittaessasi vastauksen, jota jään odottamaan. Eiköhän sinulla nyt ole aikaa preivaamiseenkin, toivon kuitenkin ettei odotus ole yhtä turhaa kuin aikaisemmin.

Terveisiä Mailalle ja Mairelle. Kirsti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s