WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

16 thoughts on “Valokuvatorstai #261 karkki vai kepponen?

 1. Voihan vihtahousu kun on ihanat kepposet!!! Kurpitsakuvan laittaisin kyökin seinätauluksi, on se niin iloinen ja värinen! Karkkihimoissani söin jo eilen niin paljon, että nyt en uskalla enää käydä karkkia hakemassa ;o

  • kiiris, olen aivan yllättynyt, ettei karkki maistunut 🙂 Kurpitsakuvia on minulla aivan liian kanssa, tykkään muodosta ja väreistä. KIva, että ilahdutti sinua, ystäväiseni.

 2. Nyt riittää kaikille lyhtyjä pimeiden iltojen iloksi 🙂

  • Uuna, kyllä, jokaiselle riittää 😀 Toivottavasti ei tarvita huomisen hurrikaanin aikana ja jälkeen. Olemme aina selvinneet hyvin meidän alueella, mutta ystävillä on joskus jopa neljä viikkoa sähköt poikki myrskyn jälkeen. Katsotaan miten nyt käy. Varauduttu on.

 3. Siinä on kurpitsa poikineen, riittää moneen kotiin. Kaunista runsautta.
  Hyväntahtoisen näköinen kurpitsa rouva.:)

  • Liplatus, kiitos! Etsin samanlaista rouvaa tänä vuonna, mutta en löytänyt. Nämä koristeet kestävät vain pari vuotta. Kurpitsat ovat ihanaisia yleensäkin ja runsaus tietty lisää voimaa.

 4. Aitoa amerikkalaista Halloween-tunnelmaa!

  • susupetal, Yes ma’am, sure is 😀 Keppostentekijöistä ei vielä ole kuvia, koska Halloween on vasta keskiviikkona ja vanhoja en löytänyt. Karkitkin vielä ostamatta!

 5. Ihana tuo leveä hymyinen täti! Siellä taitaa joka kodissa olla kurpitsalyhty oven pielessä. Minä kävin nappaamassa karkin, kiitos.

  • Sirpa, kiitti 🙂 Kolme kurpitsaa on rappusilla, mutta ei kaiverettuja. Kerään keraamisia kurpitsoita, laitan kuvan varmasti lähi-aikoina, kauden iloksi!.Syö vaan karkit pois!

 6. Upeat kurpitsat. Mielelläni ottaisin vaikka yhden ja tekisin kurpitsakeittoa.

 7. Komeista kuvista heti arvaa, että USAssa ollaan 😉 Sieltähän se Halloween on meillekin matkustanut.

  • marjattah, kiitti! Täällä ollaan, jep 🙂 Itse en sen pahemmin juhlaa vietä, kuin pinoamalla kurpitsat-heinäpaalin-koristekaalit ja krysanteemit vanhaan kottikärryyn ja pihalle. Sisällä vaihdan tyynyt ja kynttilänvärit oranssiin 🙂 Maailma pienenee, samoja kepposia ympäri maailmaa!

 8. Hyvän mielen kurpitsat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s