WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

Sunnuntaina 4.11.2012 kello 14.00

10 Comments

Valokuvatorstai #262.

Marraskuu saapui ja sen kunniaksi valokuvatorstaissa kootaan tällä viikolla digitaalista kuvapeittoa. Tarkoituksena on, että osallistujat kuvaavat viipaleen elämästä laukaisemalla kameransa yhtäaikaisesti sunnuntaina 4.11. kello 14.00  tai ainakin mahdollisimman lähellä h-hetkeä. Olisi myös hauskaa, jos osallistujat ilmoittaisivat tarkan kuvanottojan (myös halutessaan toki paikankin) kuvan yhteydessä. Mukavaa inspiroivaa kuvaushetkeä.

Leipomossa kello 14 sunnuntaina.

Digital Photo Quilt, a moment of photographer’s life on Sunday, 4th of November @ 2 pm, ( EET time ). That would be 7 am here! Early wake up 😀 Well, I did not make it so early after all and waited till two pm here instead. We changed clocks last night, falling an hour behind. Anyways, my friend Mary Ellen asked if I would walk into town with her, to supermarket. We made a longer tour of it, and stopped for a cup of coffee at bakery, with complimentary cookies. I got chiabatta bread to go.

Looking for a newspaper to buy, she wanted to stop at the 7-11 shop. They were sold out of the paper, so we passed the lottery counter, pondering should we buy or not. Left it un-bought.

We stopped by the gas station next door to check, if they’ll have any gas, hopefully,  tomorrow, as they run out of it yesterday. My husband and son actually waited about four hours for a fill, the lines were humongous. We had a super storm Sandy here in New York this week, and the tankers were not able to dock, so gas stations run out  of fuel,  and many of stations were out of electricity and thus unable to sell anything. The situation will be OK  this coming week.

We got a new statue as memorial for 9-11 in September. Its sits in the little corner park, or patch of park by the train station. We had to check that out also.

Stepped into the flower shop to see their newest gift items, and the to then supermarket, the reason we actually walked to town. All and all a beautiful sunny day here on Long Island. P.S. They do tell us there is a new storm approaching us on Wednesday.

Sunnuntain sarja on täällä! More of Sunday afternoon photos are here!

10 thoughts on “Sunnuntaina 4.11.2012 kello 14.00

  1. Tuoreet herkut näyttävät olevan jo pussissa.

  2. arleena, heh, mikäs sen parempaa kuin tuore leipä suoraan leipomosta!

  3. Mainiota! Valokuvapeitto onkin jo leveä idästä länteen 🙂 Täälläkin on 7-11-kauppoja ympäriinsä. Siitä ihania, että niissä on lasiovet ja ilmastointi toisin kuin tavallisissa korttelipuodeissa. Kuumuuden näännyttämänä teen kernaasti asiaa seven-eleveniin kaupungilla talsiessani.

    • Marjattah, mielenkiinnolla katselin, ja oli kuvia lumesta aurinkoon. Ilmastointi on pakko, teenkin jos on kuumaa ja kosteaa, kuten teillä. Huh, en voisi kuvitellakaan olevan ilman 🙂

  4. Taisit olla päiväkahvilla.

    • aimarii, sattuimoisin satuin olemaan, kun naapuriystäväni pyysi mukaan kävelemään kauppaan. Oli niin ihana ilma, hieman raikkautta jo täälläkin, ehkä siinä plus 17C! Täysin suunnittelematon tapahtuma.

  5. Kahvi ja pulla maistui makealta 🙂

  6. Loistava paikka viettää aikaa! nam.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s