WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

Ullalta Kirstille

6 Comments

Äiti sanoi, että neulo napit paremmin. ( Lisätty kirjeen ylänurkkaan. )

27.4.44

Sisko rakas

Terve vaan terve. Lähetän nyt sen takin sinulle josta lupasit maksaa tuhat markkaa. Sinä et todennäköisesti ollut saanut sitä minun kirjettä jossa lupasin sen 500mk:lla ( mutta kyllä tuhat markkanenkin riittää!! )

Niin minä olin Hssa käymässä menin lauantaina ja tulin vasta tänään takaisin, joten voi olla jo epävarmaa jos tämä ehtii vapuksi sinulle mutta toivotaan nyt ainakin parasta.

Minulla oli aikomus viedä se pankkikirja Kannelille, että olisivat tuoneet sen sinulle laitan siihen satasen. Kävinkin kyllä siellä muttä siellä oli hiljaista joten toin kirjasi takaisin saan sen vaikka postissa kirjatussa paketissa lähettää.

Aarne lupasi tulla tänne ensi sunnuntaina jos saa lomaa mutta kyllä se jää tulematta kun laiva lähtee huomenna koko Hesasta Itä Suomen lahdelle Kotkaan.

Heli kai tulee lauantaina tänne vappua viettämään kun hänellä on lauantai, sunnuntai ja maanatai vapaa ja vasta tiistaina kello kolme töihin, joten ei hänen tarvitse  kun vasta tiistaina lähteä takaisin.

Kun tulin oli junassa niin hyvää tilaa, että sotilaat aivan makasivat penkeillä. Leppälahden Olavi tuli eilen lomalle näin hänet Hesan asemalla kun olin Ilmiä saattamassa.

Olen niiin väsynyt matkasta että en viitsi enempää kirjoittaa mahdatko sinä saada tästä yhtää selvää kun tämä on näin hätäisesti kirjoitettua. Suo anteeksi koetan ensi kerralla parantaa käsialani. Kirjoita Agnekselle sillä hän on jo kovin odottanut sinulta kirjettä ja sanoi mikä oikein mahtaa olla kun et ole kirjoittanut. Oletko sinä hänelle suuttunut. Raija kun on hänen paras ystävänsä. Saatkohan tästä selvää.

Terveisiä kaikilta. Terveisiä sinnekin ken nauru suin vastaan tulee.

6 thoughts on “Ullalta Kirstille

  1. Voi tuo valokuva! Tyylikästä. Vein sen kerran jopa kouluun näytille opiskellessani pukuompelijaksi 🙂 Terveiset vaan terveiset naurusuin vastaan tuleville ❤

  2. Elina, terveiset takaisin, naurusuin 😀

  3. Ihania nämä vanhat kuvat, kun kaikki ovat laittautuneet niin hienoiksi, hatut kallellaan, huivit, käsilaukut ja käsineet.
    Mutta ei ollut helppoa saada vaatteita, sen kirje osoittaa.

  4. Mikä on tämä kirjoittajanimen salaisuus, välillä kun lukee Kaari3 ja välillä Wordsbyirma,? Kummalla nimellä haluat esiintyä esim. sivupalkissani?

  5. Uuna, itsekin ihmettelen, miksi välillä tulle kaari nimen alla ja miksi wordsby…
    Oh, jos sivupalkkiin kutsutaan, niin laita vaikka WONDERS niin pysyy saman lipun alla 🙂 Kiitos ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s