WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

Valokuvatorstai #263

14 Comments

Haasteessa etsitään inspiratiota musiikin siivin.   http://youtu.be/SJUhlRoBL8M

Always look on the bright side of life. By Eric Idle and Monthy Python.

Kuvasarja on viimeviikkoisesta supermyrskystä Sandystä. Maanantaina myrskyn ollessa vahvimmillaan, naapurin vaahtera kaatui toisen naapurin katolle. Kuulin rysähdyksen, minkä epäilin olevan pudonneesta oksasta. Katsoin ikkunasta ulos, ja puu kaatui kuin hidastetussa elokuvassa. En osannut edes pelätä! Poikani juoksi heti tarjoamaan apuaan ja minä juoksin sukkasillani sateessa hälyttämässä muut naapurinmiehet apuun. Kolmihenkinen perhe oli kotona, yksi oksa oli tunkeutunut 4-vuotiaan tyttären makuuhuoneeseen, mutta hän oli alakerrassa vanhempiensa kanssa.  Heidän metallinen huvimajansa ja puutarhavajansa rynttäytyivät kuin paperirakenteet. Perjantaina saapui jo sahat ja muut silppurit ja piha oli siivottu päivässä. Vaikka vaja oli täysin käyttökelvoton, grilli säilyi koskemattomana. Perhe on ottanut vahingon vastaan tyynenä. Kukaan ei ollut loukkaantunut, talo ei ollut syttynyt palamaan. Yksikään risu ei koskettanut meidän kotiamme. Kuvat on otettu yläkerran ikkunastamme.

Katsokaamme aina elämää sen aurinkoiselta puolelta.

Count your blessings.

 Pidän itse tästä kuvallisesta versiosta enemmän :  http://youtu.be/JrdEMERq8MA

Muita saman musiikin (kuvan) inspaamia kuvia on täällä.

14 thoughts on “Valokuvatorstai #263

 1. Niinpä, tuossa tilanteessa pitää ehdottomasti yrittää katsoa valon puolelle, vaikka varmaan alun jälkeen onkin vaikeampaa. Aluksi huokaa luojan kiitos ei käynnyt kummemmin, sitten iskee todellissuus, miten laitetaan kaikki kuntoon jne. Oikein hyvä vastaus Irma!

  • Ritva, kiitoks. Onneksi meidän alueella ollaan selvitty suhtkoht hienosti, jopa upeasti moisesta myrskystä. Esim. 20-25 mailin päässä paloi sata taloa.Ystäväni ovat evakossa toisaalta, ja tulevat meille viikonlopuksi oltuaan toisilla ystävillään myrskystä lähtien, ja nyt ensi viikolla alkaa vakuutus maksaamaan hotellia. Ei ole helppoa monellakaan, mutta positiviisyys auttaa eteenpäin.

 2. Aivan kauhea tilanne, josta on leikki kaukana. Mutta positiivinen asenne auttaa jaksamaan.

  • Ina, näin on. Telepatiaa kanssasi, kirjoitin juuri samaa Ritvalle vastaukseksi! .Kaikilla ei sitä luonnostaan aina ole, mutta yrittää täytyy. Kuten mainitsin tuossa pikkutarinassa, minkä kirjoitin viimeeksi, niin usein se tuo jotain uuttakin esiin, esim.. kyvyn keksiä miten selviytyä. Koetinkivi kaiken kaikkiaan.

 3. Onneksi ihmiset eivät kärsineet, vain materia. Se ehkä auttaa ajattelemaan “look on the bright side…”

 4. Hurjalta näyttää ja varmaan pahempaakin vielä myrskyn aikana tapahtui. Aina ei voi valita kadun aurinkoisinta puolta.

 5. Luonnonilmiö ei katso,kenen kohdalle osuu, täytyy vaan suunnata katse tulevaisuuten, vaikka vaikeaa varmaan on! Naapureiden ja ystävien apu on tärkeää!

 6. Melkoinen kokemus, onnea oli teillä ja naapureilla. Hirmuisia ovat luonnonvoimat.

 7. Marjatta, hurjaa on katsella jälkeä! Hyvät ystävät ovat evakossa, ja asuvat nyt toisilla kavereilla. Tulevat meille pyykkiä pesemään tänään ja saunaan. Todennäköisesti vielä meillekin asumaan. Hyvä, että on tarjota. Monella on vaikeaa, ja meillä oli onnea.

 8. Ohhoh. Hyvä että teidän talonne saatui sinne aurinkoisemmalle puolelle…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s