WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

Valokuvatorstai #265

18 Comments

Tällä viikolla inspiroidutaan kuvasta:

Onko teillä samoja tunteita kuin minulla: Teen ensin oman vastaukseni, sen jälkeen lähden katsomaan toisten ideoita. Sata erilaista tulkintaa, yksi ihanampi kuin toinen, ja päähän putkahtaa melkein samat aiheet itsellenikin. Jälkikäteen, muiden inspiroimina.

Muita ideoita samasta kuvasta löydät täältä! Other photos inspired of this same subject can be found here.

18 thoughts on “Valokuvatorstai #265

 1. Sama tuli minulle mieleen eli aika. Hieno kuva vanhasta kellosta.

  • arleena, ajatelin ensin jotain merellistä, mutta kun olin ottanut tämän kellonkuvan eilen, niin paitsi muodoltaan myös keltaisena mielestäni se oli jotekin vastaava. Vierailusi aina ilahduttaa !

 2. Roomalaiset numerot tekevät ajan näyttäjästä hienostuneemman.

 3. Tämä on hieno vastaus, joten ei hätää 🙂

  Minulle tulee kyllä usein jälkeenpäin mieleen, miksi en rauhassa miettinyt ja vasta sitten laittanut, miksi täytyy ensimmäinen idea sännätä laittamaan 😀

 4. Uuna, samat sanat siinäkin. Minulla se johtuu ehkä siitä, että on kiva saada kommentteja. Jos laittaa vastauksen viikon loppupuolella, katsojat ovat jo menneet muihin puuhiin 😀 Tämmösiä ollaan, hätähousuja.

 5. hieno vastaus, tykkään! itse toimin vaihtelevasti eli välillä käyn ennen omaa kuvaani katsomassa muiden kuvia ja silloin huomaan et idea on jo käytetty, eiku miettimään uutta aihetta. tai sit laitan vaan oman kuvani ja vasta sit katson muiden. molempi parampi

  • ilona, kiitos! Uteliaisuus kovasti houkuttelee minua katsomaan, mutta hillitsen ja tuumailen, tuumailen siis usein jopa minuutin, heh, ja laitan sitten omani 😀 Ylettömän hienoja ideoita on paljon, siksi tykkään näistä haasteista.

 6. Hieno kello, sopii oikein hyvin haasteeseen. Minä yritän olla katsomatta etukäteen muiden vastaukisia, jotenkin ne johdattaa pois omista ajatuksista. Mutta niinkuin Uunakin, jälkeenpäin usein huomaa, että tuo tai tuo olisi ollut tosi kiva…

 7. Niinpä, olen joskus käynyt muiden kuvia katsomassa ensin ja se jotenkin sotkee ajatukset… ettei vaan lähtisi kopioimaan toisen hyvää ajatusta. Kello minullakin kävi mielessä..,( hyvä vastaus siis) mutta olin juuri ottanut lautasesta kuvan ja se keltaisena versiona tuli heti mieleen. Onneksi ei ole oikeita tai vääriä vastauksia, vain erilaisia.

  • Ritva, kiitos! Kello tuli heti, sillä olin ottanut sen kuvan Anrilla juuri torstaina, ja väri sattuikin mielestäni mainiosti. Vaan kuten sanottu, muitakin hienoja ideoita olisi tarjolla, mutta onneksi toiset tarjoilevat 🙂

 8. Tämänkertainen haaste oli minulle aika vaikea ja vastaukseni onkin aika kaukaa haettu. Sinun vastauksesi puolestaan on kiehtova: vanha kello, jonka kellotaulu onkin viipullon etiketti! Ja vieläpä Appelation Pauillac Controlée! Todellista laatujuomaa!

  • Ina, joskus jää ideat jumiin ja joskus ne ovat nenän edessä. Jospa olisikin ollut laatujuomaa, vaan oli tyttäreni kello. Saimme kyllä viiniäkin koska vietimme torstaina Kiitospäivää hänen ja vävyn luona.

 9. Jotenkin aika kulkee ranskaksi paljon hienommin 😉

 10. kello mittaa aikaa pyöreässä taulussa – hyvin liittyy tuohon annettuun kuvaan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s