WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

tammikuun haaste

27 Comments

Nappasin Kultahippusen sivulta kuvahaasteen ja yritänkin saada sen koottua päivittäin. Sain joululahjaksi NIKKOR AF-S DX  Micro 40mm f/2.8G linssin ja päätin soveltaa vain makroa näihin aiheisin. Yrittänyttä ei laiteta… Lähde mukaan!

TAMMIKUU

1. vuoden ensimmäinen päivä 2. kylpyhuoneen kaapissa 3. pöydällä 4. valo 5. sininen, punainen, keltainen 6. oranssi, vihreä, violetti 7. lämpö 8. pyöreä 9. katossa 10. läpinäkyvä 11. Alkaa kirjaimella K 12. peilikuva 13. hymy 14. ällöttävä 15. kadulla 16. inspiraatio 17. intohimo 18. kupla 19. After eight 20. suomalainen 21. sininen hetki 22. nurkassa 23. ilo 24. rakkaus 25. hedelmä 26. positiivinen 27. hauska 28. myrkyllinen 29. klo 8 ja klo 20 30. puhdas 31. puutarhassa.

27 thoughts on “tammikuun haaste

 1. oletpa ollut kilttinä kun sait noin upean lahjan, tsemppiä päivähaasteeseen. olen itsekkin sitä hieman miettinyt, kun seurailen yhden blogiystäväni kuvia. toisaalta tekis kovasti mieli ottaa osaa, toisaalta taas mietityttää miten ehtisi kaikkea, kun jo nämä neljä haastetta joihin osallistun, vievät turkasen paljon aikaa. Kovin houkuttelevia nuo tammikuun päivähaasteet kyl tuntuvat!

  • Sanopas muuta, Ilona. Kiltti kuin enkeli! Haasteet vievät aikaa, onneksi olen “vapaalla” ja tämä joka/päivän-kuva antaa ryhtiä aamuun. Luulen 🙂 Kokeilen nyt kuitenkin. Olen samoin tiiviisti mukana kolmessa.

 2. Onnittelut uuden objektiivin johdosta! Kiinnostuneena jään odottamaan kokemuksiasi siitä. Minulla on Nikkor micro 105 mm f/2.8 ja olen siihen hyvin kiintynyt. Ainoa haitta on, että se on aika painava ja useimmiten kuvaan sen kanssa jalustalla. Minua houkuttelisi kovasti hankkia joku lyhyempi kiinteäpolttovälinen lasi, ehkä 28 mm f/1.8.

  Tammikuun haaste vaikuttaa kiinnostavalta, mutta pelottaa, ehdinkö kuitenkaan keskittyä joka päivä kuvaamiseen. Vai käykö haasteeseen myös entiset kuvat?

  • Ina, tack tack! Makro kai vaatisikin jalustaa, koska se on tarkempaa kuvausta. Olen ollut tyytyväinen pikku Canoniini lähikuvissa. Ötököitä en ryhdy kuvaamaan kuitenkaan tällä uudellakaan 🙂 En tiedä, mistä alkuperäinen haaste on kotoisin, siis oletan, että saa tehdä, mitä haluaa. Höh, tietysti saa tehdä mitä haluaa, tämän on OMA blogini, heh!

 3. Mukaan vain! Hauska nähdä mitä muut aiheisiin keksivät. Mä sain muutama vuosi sitten Lumixin kameran lahjaksi ja viimeiset kaksi vuotta kamera on kerännyt pölyä, koska on paljon isompi kuin pokkari jota on paljon mukavampi kuljettaa mukana. Mutta ehkäpä innostun nyt silläkin sitten valokuvablogin myötä kuvaamaan.

  Kultahippunen

  • kultahippunen, kiitos vierailustasi! Joskus tarttuu kaikkea hauskaa toisten blogeista mukaan, ja nyt joulujen jälkeen pääsee taas tasaisempaan tahtiin mukaan. Isolla kameralla voi helpommin kuvata kotona, ota pieni taskuun mukaan muuten.

 4. Pingback: Wonders Challenge -Photo a day « Ritva's Art too – Photography

 5. Moikka, lähdin mukaan. Alku ei ole oikein inspiroitunut. Mutta sitä tämä ilma teettää 🙂 Iloisia otoksia sinulle uudella putkellasi!!
  http://sillarit.wordpress.com/2013/01/01/wonders-challenge-photo-a-day/

 6. Pingback: Wonders Challenge -Photo a day 5.1.2013 « Ritva's Art too – Photography

 7. Oi! Sait paljon enemmän kuin loittorenkaat! Etkä mitään kertonut fb:ssä 😉 saanko ottaa osaa tuohon haasteeseen, vaikka olenkin jo vähän myöhässä?

 8. Pingback: haastetta tammikuulle « Merkintöjä Melukylästä

 9. Pingback: Wonders Challenge -Photo a day 6.1.2013 « Ritva's Art too – Photography

 10. Pingback: Wonders Challenge -Photo a day 7.1.2013 « Ritva's Art too – Photography

 11. Pingback: Wonders Challenge -Photo a day 9.1.2013 « Ritva's Art too – Photography

 12. Pingback: Wonders Challenge -Photo a day 13.1 « Ritva's Art too – Photography

 13. Pingback: Wonders Challenge -Photo a day – 15.1 « Ritva's Art too – Photography

 14. Pingback: Wonders Challenge -Photo a day 16.1 « Ritva's Art too – Photography

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s