WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

työn alla – under construction

16 Comments

Vahingossa, tietysti, niinhän aina käy, klikkasin uuden teeman sivuilleni. Vanhaan ei ollut palaamista, koska se on jo muutettu toiseksi. Työstän nyt tätä, ja yritän hienosäätää. En ole vielä löytänyt kohtaa, mistä vaihtaisin tekstin värin. Kuvat suurenevat nyt vain kerran, mutta ovat jo sivulla sopivasti nähtävissä. Teksti on suurta,  mutta miellyttää ehkä vanhempia lukijoitani, no vanhempia ja vanhempia, sanotaan että omanikäisiäni. Mitä mieltä olette? Tarjoan joulun viimeiset konvehtit:

_DSC6071 blog

Accidentally, of course, that’s how it always happens, I clicked a new theme for my website. There was no return to the old one, as it has already been changed to another. I am working on this now, and I’m trying to fine-tune it. Still looking where to change the text color. Images increase now only with one click, but they are already suitably visible. The text is huge, but perhaps it appeals more to my older readers, well, older and older,  let’s say that more closer to my age. What do you think about this page? And please take a nice piece of Belgian chocolate!

16 thoughts on “työn alla – under construction

 1. Kiitos, olivat hyviä, maistoin kaikkia kolmea sorttia…nam.
  Tykkään tekstin koosta ja kuva suurenee kivasti, klikkaamalla.
  Mukavia vuoden viimeisiä päiviä ja Onnekasta Vuotta 2013!

 2. Sirpa, kiitos feedbackistä! Kiitos toivotuksista! Samoin sinulle, uuteen vuoteen uusin kujein!

 3. Mukava on lukea blogiasi, niinkuin aina. Opettelen itse käyttämään uutta notepadia, jossa tekstin saa tarvittaessa suuremmaksi sormella näpäyttämällä. Tekniikka on niin hienoa nykyisin! Hyvää loppuvuotta!

  • rentukka, voi kiitos! Heh, tekniikka on hienoa, jos sen otenkin hallitsee 😀 Välillä on kieli keskellä suuta, ja välillä tulee purtua palanenkin siitä 😀 Hauskat loppuvuoden päivät sinullekin toivottelen, ja innostavaa uutta vuotta!

 4. hasselpähkinärouheella kuorrutetut toffeekonvehtit minun makuuni, kiitos!
  rauhallinen, selkeä ulkoasu blogissasi

 5. Hyvältä näyttää sivusi. Täällä muuten on juuri syöty loppuun rasiallinen samannäköisiä belgialaisia suklaaherkkuja kuin kuvassasi.

  • Ina, kiitos! Yltäkylläistä on suklaatarjonta tähän aikaan vuodessa 🙂 Kiva, että pidit uudesta sivusta. Hienosäätöä pikkuriikkisen, ja tällä läden sitten ensi vuoteen uudella innolla. Kova koosta olen tyytyväinen.

 6. Nyt syödään suklaat loppun tämän vuoden puolella, mutta älä hätäänny, jätän seuraavalle vähän 😀
  Teksti on hyvän kokoista nyt ja kiva kun kuvakin on valmiiksi suurempi. Uuden linssisi tuotokset tulevat erityisesti näkyviin.
  Oikein Hyvää Uutta vuotta sinulle 🙂

  • uuna, hyvä, että et ollut allerginen, ja nämä maistuivat. Kiitos kovsti kommentistasi. Kiitos toivotuksista, kaikkea hyvää sinullekin ensi vuonna. Tämä vuosi olikin hyvä itse kullekin.

 7. Oikein herkullinen pohja. Kiitos. Nam nam 😀

 8. Ihania konvehteja, nam! En olekaan saanut yhtäkään konvehtia aikoihin ja nytkin unohtui hommata jouluksi. Noh, endi vuonna uusi yritys 😉

  Ja hyvältä näyttää pohja näinkin. Teksti ei ole minusta ollenkaan liian isoa, vaan just passeli. Näkee suunnilleen, mitä lukee ihan ilman rillejäkin 😉

  Antoisaa ensi vuotta!

 9. Kiitos, maistoin konvehteja, hyviä ovat. Hieno uusi pohja ja banneri. Tekstiä on rento lukea, kun on isompaa kirjasinta.
  Hyvää Uutta Vuotta 2013 sinulle.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s