WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

3. pöydällä

17 Comments

On the Table.

_DSC6218 blog

 Kuinka usein sinulle on käynyt niin, että ensimmäinen kuva minkä otat on juuri semmoinen kuin halusitkin? Minulle ei useinkaan, tuskin koskaan! Tästä olen tyytyväinen, klik ja valmis! Jouluiset sisustuselementit ovat vielä paikoillaan, korjaan pois tulevana maanantaina, olen kutsunut naapurit avoimien-ovien-lounalle sunnuntaina. Liinan tarina; olimme koko perhe vuosi sitten kesäkuussa Sveitsissä. Andermatt- nimisessä kylässä Alppien sylissä yövyimme Drei Könige– nimisessä hotellissa. Suosittelen! Iltakävelyllä löysimme ihanan lahjakaupan, mutta se oli kiinni. Sinne heti aamiaisen jälkeen! Paljon kaunista jäikin käteen, mutta hauskinta oli tavata myyjätär: hän oli suomalainen rouva Porvoosta!

How often has it happened to you that the first image what you take is exactly as you intended? For me, not often, hardly ever! For this photo, I am pleased with “click” and ready! Christmas decorations are still in place, I will collect them out this coming Monday. I have invited the neighbors to an open-houses-brunch on  Sunday. The story of the cloth; we had the whole family visiting  Switzerland June 2011. In Andermatt, an Alpine village,  we stayed in Drei Könige . I highly recommend it! During the evening walk we found a lovely gift shop, but it was closed. There immediately after breakfast! Lots of beautiful items fell on our hands, but the most fun was to meet the owner of the shop: she was a Finnish lady from Porvoo!

17 thoughts on “3. pöydällä

 1. Itse asiassa eka kuva on usein paras, etenkin kun kuvaan asetelmia. Ja joskus vasta viimeisellä onnistuu. Tuuripeliä, ainakin minulla.
  Kaunis pöytäliina. Mukavia lounashetkiä!

 2. susupetal, kiitos kiitos! Tuuripeliä, sanon minäkin 🙂 Eka onnistuu, viimeinen paras, siihen väliin sata kuvaa?

 3. Kaunis liina, siinä on jotain suomalaistakin.

 4. Useinkin käy niin, että kuvia saa kuvailla isomman määrän…
  Kauniin löydön olet tehnyt, käsinkirjailtua. Harmoninen.
  Suomalaisia yrittäjiä osuu maailmalla aina silloin tällöin kohdalle.

 5. harmoniset värit

  kultahippusia

 6. Hyvin kaunis liina. Reunapitsi käsin virkatun näköistä, arvostan semmoista.

 7. Tykkään kuvasta, mutta minä olenkin tosi tiukkojen rajausten kaveri.
  Mulla onnistuvat – tai siis minua eniten miellyttävät kuvat ovat usein vasta sarjan loppupuolella. idea jalostuu tai jopa muuttuu matkan varrella. Harvoin tulee otettua vain se yksi kuva.

  • Krisu, useita kuvia tulee otettu, säännöllisesti 🙂 Jalostuspuolelle jäävät kuvat, joilla ei ole kiirettä. haasteisiin aina yritän ehtiä heti. Hosua ja kiirehtiä, tyylini 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s