WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

5. sininen, punainen, keltainen

10 Comments

blue, red, yellow

_DSC6260 blog

Naapurimme Mrs. Fitzpatrick lahjoitti meille vanhoja joulukuusen palloja muuttaessaan poikansa luo asumaan, noin 20 vuotta sitten. Kaksi laatikollista pieniä palloja, laatikon päällä hinta 39 ¢. Old neighbor Mrs. Fitzpatrick gave us two boxes of her Christmas tree balls, about 20 years go. The boxes were marked 39 ¢. She moved to live with her son.

_DSC6262 blog

Huomisesta vihje, oranssi, vihreä, violetti. A hint of tomorrow’s colors, orange, green and violet.

10 thoughts on “5. sininen, punainen, keltainen

 1. Toimivat kuusenkoristeet vieläkin. Toimivat hyvin päivän haasteeseenkin.

  • Krisu, hyvin toimivat, pienten lamppujen valossa ei näy edes kuluneisuus.

   • Mitä luulet, otetaanko joka päivä se tuore aiheenmukainen kuva, vai voisikos innostuessaan ottaa monta kuvaa yhtenä päivänä ja sitten vaan latailla niitä oikeana päivänä blogiin?

   • Krisu, ei kai täällä ole blogipoliisia, joka niin tarkkaan tutkisi ja sitten hylkäisi 😀 Kukin aikansa mukaisesti, tarkoitus kai on olla aktiivinen ja innostua annetusta aiheesta. Go ahead!

 2. hienoa olet ehtinyt/jaksanut laittaa jokapäivälle kuvan:))

 3. Sinulta värit löytyi vielä palloista – minulle se ei tullut mieleenkään kun siivosimme kuusen jo viikko sitten pois. Toimii…

  • Ritva, tänään vielä kauden lopettajaiset, kutsuin naapurit lounaalle. Odotan n. 20 henkeä, joten kuusi saa kyytiä huomenna. Se on pysynyt tuoreena, vaikka jo kauan sitten haettiin. Toivottavasti ehdin tämän päivän väreihin illalla.

 4. Vanhoja jo klassioita nämä pallot ja edelleen niitä kauneimpia, vaikka keksitty on ties millaisia uusia malleja ja kuvioita.

  • TeeTee, näin on. Yritän pitäytyä klassikoissa ja palloissa. Kaiken maailman muut hilpehöörit, joilla ei ole mitään tekemistä joulun kanssa ovat, no, hilpehööriä. Pari vuotta sitten, ehkä 6-7, poikani asentama kuusi kaatui ja 35 lasipalloa tuusannuuskaksi. Harmitti silloin, mutta koristeita on riittänyt silti.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s