WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

10 thoughts on “6. oranssi, vihreä, violetti

  1. Ihana värimaailma kuin 60-70-lukujen vaihteesta! Muistan, kun olin äitini kanssa ensimmäisen kerran Tupperware-kutsuilla joskus 60-luvun lopupuolella. Oli ne merkillisiä astioita.

    • susupetal, täällä vieläkin myyvät ahkerasti, tupppervaaralaiset. Liian värikkäitä ovat mielestäni. Nämä violetit ovat OK, kolme menee kivasti sisäkkäin säilöön, jos eivät ole käytössä. Todella sitä vanhaa värimaailmaa. Minulla on vielä marimekon kaivo- verhot tallella, oranssia, ruskeaa, mustaa.

  2. Aivan ihanat sävyt kollaasissa! Minä olin varma, ettei minulta löydy juuri mitään oranssia ja vihreääkin vain nimeksi. Violetti on eniten minun värini näistä. Kumma kyllä, kun aloin tarkemmin syynäämään nurkkia, niin jo alkoi värejä löytymään.

  3. Raikkaat ja kirkkaat värit. Mun kotoa ei näitä värejä oikein löydy, olen selkeästi sini-valko-puna kuin Ranskan lippu konsanaan!

    • Krisu, kiitos! Pun/valk/sin? Ei löydy meiltä 😦 Vih/kelt, ei löydy. Lila, laventeli, ja violetti kyllä, helpostikin. Ja lempiväriä beessia LOL! Ja luonnonvalkoista.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s