WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

2 thoughts on “22. nurkassa

  1. Mikä ihana tuo alemman kuvan pikkuisella kauniilla pöydällä oleva esine on? Ja MISTÄ se on? Kun katselin ylempää nurkkakuvaasi, niin päässä lähes tulkoon vinkui APUA! Tahtoisin niin kovin, että minunkin asunnossani olisi nurkat vapaana ja enemmän tyhjää seinänviertä. Mistähän sitä saisi ostaa lisää? ;D

  2. TeeTee, esine on kiinalainen insence burner/ suitsuke poltin. Sisään voi laittaa kyntiilänkin palamaan. Se on mieheni isovanhempien kodista. Nurkat ovat pieniä meilläkin, kaupassa aina luulee, että toi- ja- tuo voisi sopia siihen- ja- tuohon nurkkaan, ja kun tulee kotiin, ei niitä nurkkia olekaan 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s