WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

New challenge- Become familiar with the U.S. States

4 Comments

StudioTee aloittaa uuden haastesarjan.

“Vuoden 2013 aikana tutustumme lähemmin USA:n 50:een osavaltioon. Mukaan voit tulla valokuvin, piirroksin, kollaasein, kortein – ihan miten itse päätät tutustua rapakon takaiseen maailmaan.

Yksi osavaltio per viikko tahtia edeten saavutamme valtavasti suuremman USA:n tuntemuksen vuoden loppuun mennessä. Joillekin tuo suuri manner on hyvinkin tuttu, toisille lähes tuntematon suuruus. Tutustutaan ja autetaan muita tutustumaan Amerikkaan kunkin omien mieltymysten ja silmien kautta.

Haaste julkaistaan aina maanantaisin klo 10 ja vastausaikaa on 1 viikko. Ainakin alkuun linkkinsä voi jättää haasteviestin kommentteihin. Käythän katsomassa myös muiden haastevastaukset. Kutsu ystäväsikin ja tule rohkeasti matkalle mukaan!”

Every Monday for the next fifty weeks, USA will be showcased with photos, or drawings or postcards or collages to familiarize us all with the United States of America. The pictures do not have to actual photos from the given place, imagination is welcomed. Today the challenge starts with Alabama. Join the fun and see what other bloggers have seen or imagined about each state!

4 thoughts on “New challenge- Become familiar with the U.S. States

  1. Hei, kiva jos lähdet mukaan haasteeseen ja kiitokset blogimainoksestasi! Toivottavasti saadaan suuri joukko mukaan jo heti alkumetreiltä! Mikä sen hienompaa, kuin jos siellä paikan päälläkin asuvat tulisivat mukaan asian todellisina tuntijoina ja amerikkalaisvaikuttein!

  2. TeeTee, kiva että jaksat keksiä uusia haasteita! Muutamia kuvia aidosti varmasti pystyn laittamaan, mutta lukijakuntani on kovin suomalasivoittoista 😦

  3. Se ei suinkaan haittaa. Moni suomalainenkin on reissannut usa:ta ristiin rastiin, joten pääasia, että osallistujia tulee – oli tapa tai tyyli mikä tahansa! Olen innostunut tästä itse jo niin, että meinaa muut haasteet jäädä jalkoihin, kun etsin tietoa tuleville viikoille. Huomasin nimittäin, että jos haluan säilyttää aloittamani tyylin, niin tiedon haku ja kuvien kerääminen ym. on melkoinen homma, kun on vain rajallisesti viikossa siihen aikaa.

  4. TeeTee, en ymmärrä, mitä tarkoitin tuossa ylhäällä “kovin suomalasivoittoista”? Johtokatkoksia aivoissa. Kirjoitin eräälle amerikkalaiselle, joka kommentoi, että jutut ovat hänelle varmasti arvoituksellisia, koska kirjoitan suomeksi ja “lukijakuntani…” Siis, ei todellakaan haittaa! Tietopaukkua tulossa sinulta päin! Hyvä. Odotellaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s