WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

31. puutarhassa

8 Comments

in the garden

_DSC6760 blog

Aurinko helottaa täydeltä terältä tänä aamuna. Viime yö oli tuulinen, muutama oksa on katkennut vaahterasta, roskis oli lentänyt nurmikolle. Krookukset ja narsissit kurottelevat  ensimmäisiä vihreitä lehtiään kohti aurinkoa. Rosmariini on vielä tiukasti nyöritettynä, varmuuden vuoksi, jospa vielä tulee raskasta lunta. Todennäköisesti ei kuitenkaan. Katselin viime kesäisiä kuvia ja en muistanutkaan, miten runsasta on vihreys ja ruusujen puna! Sitä odotellessa. Kolmekymmentä yksi päivää tuli kuvattua jotain, yllätin itseni! Muutama kuva on arkistosta, sillä mentiin.

Kiitos seurasta kultahippunenKrisuRitva ja TeeTee.

2013-01-30 puutarhassa

The sun is shining brightly this morning. Last night was windy, a few maple branches were broken, the trash can was to the lawn. Crocuses and daffodils are stretching their first green leaves towards the sun. Rosemary is still firmly bundled, just in case, maybe there will be some heavy snow still. Hopefully not. I looked at pictures of last summer and I did not remember how abundant the greenery was and a red of the roses! In the meantime we’ll be waiting. Thirty-one days was told by photos, I surprised myself! A few pictures from the archives, as we went along. But that was OK. Thank you for the company, kultahippunen,  Krisu, Ritva and TeeTee.

8 thoughts on “31. puutarhassa

  1. AIvan ihanaan kuvaan päätit tämän kuun haasteen. Tykkään tuosta ylimmästä ihan älyttömästi! Kiitos sinullekin haasteseurasta! 🙂

  2. Oi, olispa jo kevät!
    Ylin kuva on minustakin tosi upea.

  3. Rosmariinista olen kateellinen!

  4. Vahinko että jouduin kopettamaan leikin kesken, mutta oli kiva seurata matkaasi. jatka samaan tahtiin

    • Ritva, mukavaa hetkeksi, tuskin jatkan näin intensiivisesti. Liikaa kuvia, liian vähän tekstiä. Mitään ei tapahdu 😦 Kuva tila on melkein loppussa, pitää aloittaa kutistushommat. Kiva, että tulit mukaan kuitenkin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s