WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

42 thoughts on “Valokuvatorstai #272

 1. Ihanat värit ja muodot.

 2. Ihastuttavia lamppuja, olen joskus katsellut noita kaupassa.

 3. Nuo on kyllä hienoja, jollain tapaa muistuttaa lapin käsitöitä.

 4. Kyllä oranssi on kaunista ja sopii valaisimiinkin.

 5. mulle jäi edellisestä kuvasta soimaan korviin jee jee ja täällähän sinulla jo lamputkin svengaa, hauskanen sattuma. aivan upea kuva, minä niin rakastan oranssia:))

 6. ilona, oranssi on lempivärini. Vai onko se turkoosi? No kuitenkin, svengaava väri ja tunnelma 🙂

 7. Upeasti hehkuva kangas. Minä jatkan kyllä vuodatuksessa Sinitaivas-blogia, jahkahan uudistus nyt avaisi uudet sivut, tuolla spacessa olen nyt vain ollut evakossa. Se on vähän sellainen sivukammari, jossa harvemmin olen mitään tehnyt.

  • Aino, kiitos! Markkinoilla näin. En pysy perässä muiden kokoelmista, kun monella on useampia blogeja 🙂 Tietysti useat niistä perustuvat erilaisiin harrastuksiin, joita en itse tee, niin ne jäävät lukematta ajan puutten takia. Vaikka kuinka mieli tekisi seurata!

 8. Täällähän on oikein tunnelmavalaistus. Itsellä kun tuppaa olemaan vain tehokkaita lukulamppuja, joita myös ystävällisesti kuulusteluvaloiksi kutsutaan.

 9. Ihania hiippalakki lamppuja. Näissä on todella voimautusta, tekisi hyvää katsella kirjahyllyn reunalla telkan vieressä.
  Upea kollaasi!

  • Liplatus, kivoilta näyttivät rykelmässä. Mutta katsopa sirokon kertomusta alla. Ei ehkä sittenkään parastaa kamaa. Onneksi otin mukaan vain kuvan 🙂

   • Jätänpä kaupan hyllylle löyhkäämään.
    Lämmetessään varmaan nahkan haju voimistuu.

    Joskus aikoinaan satuin ostamaan kävelykengät jotka jalassa hikoiltuaan alkoivat haisemaan, todennäköisesti liiman haju, varvashikeä se ei ainakaan ollut.;)).

   • Liplatus, parasta kai on ihailla vaan kaukaa 🙂 Ostin pari vuotta sitten kauan kaipaamani farkkuliivin, Ralph Laurenia vielä. Se haisi niin kanfertille että vein liikkeeseen takaisin, pesukaan ei auttanut siihen. Kurjaa moiset ostokset, jotka harmittavat.

 10. Hieno kuva ja miten ihanan väristä hehkua! Toivottavasti nuo ovat jotain muuta materiaalia kuin nahkaa.. Tytär nimittäin kerran osti tuollaisen Pariisista, en tiedä mitä paperinohutta nahkaa oli mutta löyhkäsi ihan hirveälle, oli talven Suomessa parvekkeella ja sittenkin vielä, ei voinut tuoda sisälle, uh.

  • sirokko, Kiitos! Hyvät ostokset voivat joskus osoittautua huonoiksi ostoksiksi. En tarkistanut, mistä olivat tehdyt, näin markkinoilla, ja “ostin” vain kuvan.

 11. Hehkuvaa

 12. Tunnelmallisia ja kauniita:)

 13. Tulee tosiaan Lappi ja kodat mieleen, tunnelmallinen ja hyvin onnistunut!

 14. Psykedeelistä taidetta!

 15. Miten ihania, mäkin haluun!

 16. Kaunis kuva, ihanasti hehkuu oranssi!

 17. Aivan kuin valot tanssisivat!

 18. Tämä on upea, yksi parhaimmista!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s