WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

makro#96

10 Comments

Makroviikoilla on tarkoitus kuvata joka viikko jokin kohde LÄHELTÄ!
Viikon aihe : POHJA bottom, sole.
Myös teemaextrassa käsitellään samaa aihetta.
makro – macro:
shoes (13)
läheltä – close up:
shoes (5)
shoes (9)
teema – theme:
Tyttäreni tarvitsi pikkumustia kenkiä. Suuri tavaratalo vietti sulkijaisia ja kaikki oli reilusti alennettu! Mustat kengät olivat tarjouksessa, pohjaan oli mustalla merkkarilla kirjoitettu uusi hinta. Lopullinen hinta oli vielä siitäkin alhaisempi. Loistavaa! Ostin ne hänelle. Nyt vain suutarille ja kirjoitukset piiloon ohuella puolipohjalla. (Kuka hullu kirjoittaa vaaleaan nahkaan huopakynällä !?) Kengät olivat tyttärelle muuten mieleen, paitsi italialainen 8 1/2 oli aivan liian kapea! Kurjuuden kurjuutta! Olen tarjonnut niitä kaikille kylässä kävijöille, kukaan ei ole italialaista kokoa. Tuhkimoa ei ole vielä löytynyt!
shoes (6)
My daughter needed little black shoes. A large department store was celebrating store-closing and all the prices were well reduced! Black shoes were on sale, the bottom was marked for the new price, with a marker. The final price was still even lower. Awesome! Now to a shoemaker to hide writings on the bottom with a thin half sole. (Who is crazy enough to write on light calf leather with a felt tip pen!?) Daughter liked the shoes, but the Italian 8 1/2 was too narrow! Misery, misery! I’ve offered them to all our visitors one by one but no-one has feet like an Italian girl. Cinderella has not been found yet!
Lisää samasta aiheesta. More about this topic!

10 thoughts on “makro#96

  1. Tää on hyvä, hienoja makroja!

  2. Oikein, oikein hienot kuvat, makron tarkennus juuri siinä missä pitääkin.
    Kauniit kengät harmi kun olivat liian pienet.

  3. Tosi hienot makrot, kelpaisi vaikka kenkämainokseen. Kengätkin hienot, tosin omat jalkani voivat pahoin pelkästä korkojen ja kapean kärjen katselusta.

  4. sirokko, kiitos että kelpuutit oikein mainokseen 🙂 Pienistä koroista pidän itse, kapea kärkikin menettee, jos kengät ovat muuten sopivat. Eihän ne varpaat sinne kuulu, kärkeen kuitenkaan.

  5. Kauniisti kuvatut ihanat kengät! Olen sillä tavalla kenkäfriikkki, että kun näen oikein kauniit kengät, on melkein pakko ostaa ne. Onneksi vain harvoin näen mieleisiäni kenkiä 😉 Kuvasi kengät ottaisin lennossa itselleni. Olin kuva on herkullinen makro! Pohjan pehmeän mokan voi ihan tuntea sormissaan.

    • Ina, oletko oikeaa kokoa? Kiva, että tykkäsit valinnastani, kuviin on kiva liittää tarinaa. Kauniista kengistä pidän itsekin, mutta jalat senkus levenevät….tai kaupan kengät kapenevät. Katsoitko täältä?

  6. Ooo, pitsikengät! Tyylikästä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s