WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

Ladies who Lunch

10 Comments

Lounastavat naiset.

Helsigissä lumi-  ja räntäsateisena tiistaina tapasin Susu Petalin uudelleen. Uudelleen oli kiva tavata, kuin vanhaa tuttavaa olisin odotellut kirjakaupan ulkopuolella. Kirjakauppa oli tilaisuuteen ja Susuun sopiva kohtauspaikka. (Odottaessani menin kyllä sisälle ostamaan postikortit lapsilleni, sain jopa postimerkit. Mutta kortit hävisivät jonnekin lomaviikon pyörteissä. Jos joku luotaan löytää, laita postiin, thanks.) Mutta Susuun. Tarjottimelle kasasimme feta quichen ja salaatin ja juomat. Arkiset kahvit ja kolat, mutta juhlantuntua oli ilmassa. Olla vapaana ilman aikataulua lounasaikaan on mannaa, istahtaa kiirehtimättä kahvilan ylähuoneeseen, kenenkään hätistelemättä. Hänen kanssaan oli helppoa keskustella, nautin hänen jutuistaan, hänen saavutuksistaan, nautin häntä verhoavasta taitelijan aurasta. Kerroin hänelle kaiken. En osaa olla hiljaa ja kuitenkin kuuntelen. Kolme tuntia kului hiljalleen, vaan ei hitaasti,  kahvilan tuoksut ja kaukaiset puheensorinat sekoittuivat toisiinsa. Hän oli virkannut minulle pitkän kietaisukaulahuivin, joka oli tarpeen jatkomatkalla pohjoiseen sekä sain lahjaksi aidon “susupetalin”. Omakuvan, (kauniin hoikan naisen, aavistuksen aitoa hoikemman, aavistuksen aitoa nuoremman, aavistuksen riipuvarintaisemman), joka onnellisennäköisenä siemailee alkoholitonta trooppista juomaa allasbaarissa, turkoosin veden ja taivaan ympäröimänä.

Nauttien taivaallisesta olotilasta, kuten naiset, jotka lounastivat.

IMG_0076 blog

10 thoughts on “Ladies who Lunch

  1. Kiitos itsellesi, todellakin, aika menee nopeasti, kun seura on mukavaa!

  2. Lumisateessa on hyvä olla lämminsydämistä seuraa 🙂 Silloin kylmyyttä ei juuri edes huomaa.

  3. Kaikesta päätellen hyvä päivä 🙂

  4. Kaunists turkoosia, wau!

  5. Ihanat lounastavat naiset, uskon että oli ihana keidas tuollainen lounastus kesken kaiken lumipyryn! 🙂 Kauniin muiston sait!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s