WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

Matkalaukku

Leave a comment

23.8.44

Hyvää huomenta, Kikka kulta!

Sydämmellinen ja vilpitön kiitos kirjeestä, jonka sain eilen illalla. Kyllä voit uskoa että Liisan naama loisti kuin Naantalin aurinko kun näin keltä se oli. Se venyi ihastuksesta ainakin tuuman, toiset sanoivat niin. En minä ainakaan itse tiedä mitään koska en tuntenut edes että nahkani kasvoissa olisi tiukannut. Sattuuhan sitä aina yhtä ja toista näin maailman melskessä. Kuule Kikka,  meille tulee lähtö tästä paikasta ihan näillä päivillä. En tiedä vielä miten kauas joudumme menemään, mutta samapa se sitten on. Osoite ei kylläkään tule muuttumaan, että kirjoita pois vaan.

Kuule siitä matkalaukusta seuraavaa. Se laukku pitäisi olla Rasilassa. Siellä Kunnan varastossa. Se on sellainen keskikokoinen ruskea josta vielä on maali alapuolelta aivan kulunut pois. Siinä on sitten naru ympärillä. Kun se on niin kamalan täysi. Nimeä siinä ei kylläkän ole sillä se kävi silloin niin, että mun piti ottaa se mukaani kun läksin enkä sitten pitänyt kiirettä sen nimilapun kanssa. Olimme sitten sen terveyssisaren kanssa kylillä ja sillä aikaa mestari ja Laulainen olivat hakeneet  Suhosen vehkeitä ja heittäneet sen mun matkalaukkuni kanssa sinne autonlavalle ja vieneet Rasilaan.

Jos nyt onnistut samaan mitään sellaista yhteyttä sellaiseen henkilöön, joka voisi sen saada käsiinsä niin anna hänen tuoda se sulle. Jos sinä sitten viitsit laittaa niin, että lähettäisit sen meille kotia. Lähettäisit sen rautateitse. Osoite on “Kouvola, Kuninkaankylä”. Kun siinä on Kouvola, niin Kouvolasta saavat sen hakea. Ne sitten lähettävät Kouvolasta Kuninkaakylään sen ilmoituskortin. Olisihan se eri hauskaa kun saisin sen kotiin.

Muuten suo nyt anteeksi, että en silloin voinut matkustaa perjantaina. Kävi niin, että oli matkustettava jo torstaina, mutta tulin Pieksämäestä kyllä silloin perjantaina, mutta sille ei sitten voi mitään. Kyllä minua aikalailla silloin korpesi. Olisi niin hauska silloin ollut tavata ja saada edes hetken hasatella, mutta kun ei niin ei sille voi mitään. Luulen, että lopetankin jo taas tallä kertaa ja toivon, että kirjoitaisit pian. Monin terveisin, voios hyvin, Liisa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s