WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

2. Tsankawi / Bandelier National Monument, N.M.

4 Comments

*click*click*

2013-06-17 New Mexico2

http://en.wikipedia.org/wiki/Tsankawi

Santa Festä käsin kävimme kahdessa eri historiallisessa kansallispuistossa. Tuli kiipeiltyä, niin että kengät olivat hieman pölyiset. Meikäläinenkin jaksoi kavuta tikkaita ja kallionrinteitä suhtkoht mukavasti. Kurkistella luolien sisälle ja ihailla maisemia. Molemmissa paikoissa merkitty polku oli hieman yli puolitoista mailia, ei siis pitkä, mutta aikaa kului.  Ylimmmäisestä oikeanpuoleisesta kuvasta näkyy, miten kulkuväylät ovat kuluneet satojen vuosien käytössä. Ne olivat paikoin niin kapeat, että meikäläisen housujenpohkeet senkus hieroituivat kalliota vasten. Ja olen sentään aika hoikka tyttö! Kuva ei tee oikeutta 🙂  Kalliopiirroksia oli satoja! Emme jättäneet omaa merkkiämme, otimme mukaan vain muistot ja valokuvat.

4 thoughts on “2. Tsankawi / Bandelier National Monument, N.M.

  1. Mielenkiintoinen Meksikon matka. Osa paikoista näyttää elokuvista tutulta..

  2. arleena, matkat ovat aina mielenkiintoisia ja avartavat tuntemusta ja luovat uusia kokemuksia. Kuvat ovat Uudesta Mexicosta, siis USA:n osavaltiosta. ( New Mexcico : Arizonan, Coloradon ja Teksasin naapuri.)

  3. Beautiful photos, I like Tsankawi, a very interesting place!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s