WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

Värikollaasi #140 Mustikka-Blueberry

12 Comments

mustikka_zps520436a3

2013-08-11 bridal shower

Lauantaina olimme juhlimassa tulevaa morsianta, Jessicaa. Meilläpäin on tapana, että morsiusneidot järjestävät yllätyskutsut nuorikolle. Juhliin kutsutaan ainostaan naisia. Nämä juhlat olivat kahvilassa, mikä oli romanttisen viktoriaanisesti koristeltu kuvin, peilein ja teekalustoin ja pitsiliinoin. Kahvilan etuossa oli kauppa, mikä möi pientä lahjatavaraa; koriste-esineitä, teekuppeja ja nalleja ja kynttilöitä, teetä jne. Pöydät olivat aseteltu liikkeen takaosaan, mistä löytyivät monenlaiset hatut, joita sai laittaa päähänsä teekutsujen tavan mukaan. Vieraita oli noin kolmekymmentä. Oliko morsian yllättynyt, en tiedä, mutta minä olin yllättynyt lahjojen määrästä! Tavan mukaan nuoripari rekisteröityy pariin, kolmeen kauppaan ja vieraat voivat tilata heidän toiveidensa mukaisesti lahjoja. Lahjat ovat normaalisti keittiötavaraa, kattiloita, pannuja, laseja sekä pyyheliinoja, lakanoita, kodinkoneita, seksikkäitä yöasuja. Joskus myös rautakaupan lista löytyy, jos nuoripari on talonostossa. Minä ja tyttäreni (ylinnä keskellä) laitoimme yhteisen lahjan, ison paketin Fiestaware astioita, Itse häihin viedään tavan mukaan ainostaan lahjashekit ja rahaa, Kuvassa alinna oleva hopeatukkainen nainen on tyttäreni anoppi, sinihattuinen nainen oli morsiamen työkavereita. Usempaa seuraleikkiä pelattiin, kilpailuja kuten pitsipöksyjen heittämistä …hmm… tappiin (en osunut), montako karamelliä purkissa, runonmukaan koottu lahjalista ja kuinka monta tavaraa muistat niistä kahdestatoista jne, Neljän tunnin aikana joimme useampaa kuppia teetä, pari lasia shampanjaa, söimme irlantilaisia sconceja, pienen perunakeiton, englantilaisen high tea tarjottimellisen pieniä voileipiä, “petit four” kakkuja, sekä isot palat mansikkakakkua. Jotta makea ei olisi heti loppunut, pöydillä oli Godiva suklaata ja italialaisia häämantelikaramellejä (bomboniere). Häät ovat lokakuussa. Miksikö minut oli kutsuttu? Kas, morsian on sukulainen; tyttäreni kälyn sisko.

_DSC1033 blog

Muita mustikkaisia kollaaseja on täällä!

12 thoughts on “Värikollaasi #140 Mustikka-Blueberry

 1. Huh, aikamoiset pirskeet! Ja paljon tavaraa!

  Hatut ovat kyllä ihania.

 2. susupetal, hatut…hmmm…ihania toisten päässä Ennen palelen kuin käytän hattua.(Huivi kiedottuna päähän on parempi.) Omaan asuuni olisin ottanut täältä olkihatun, mutta olivat liian pieniä. Löysin pannan, missä oli kolme haaleaan sinistä nelikkamaista kukkaa. Kelpasi.

 3. kaunis kollasi suoraan sisustuslehdestä!

 4. Kauniissa prameassa ympäristössä juhlitte.
  Lempeän hempeästi on värit.
  Sini hattuinen on sähköisempi.;)

  Rahana lahja mahdollistaa hääparin ostamaan mieleistä….

  • Liplatus, paikka oli romanttisen kiva, Tyyli, jossa en asuisi, mutta vierailen miellelläni 🙂 Vieraalle osui sopiva mekonvärinen sininen hattu. En tiedä, kummasta itse pidän enemmän, lahjasta vai rahasta. Raha antaa vapaat kädet nuorelle parille kuitenkin.

 5. Ihania hattuja olet löytänyt!

 6. Utuinen, romanttinen tunnelma kollaasissasi.

 7. waude, edustava naisjoukko ollut koolla! tarinan kera kollaasi tuli vielä monin verroin mielenkiintoisemmaksi, kiitos kun jaoit juhlahetken kanssamme kollaasin muodossa:))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s