WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

12. viimeinen lomapäivä

Leave a comment

_DSC0455 blog Tsekkasimme ulos hotellista, matkalaukut kainalossa, ja suunnistimme viimeiseksi päiväksi Albuquerqueen Old Town alueelle, vanhaan kaupunkiin. Matkalla pyrähdimme silloin tällöin kuuluisalla Route 66 tienpätkällä. Kuin elokuvissa, ruohonpallerot pyörivät jalkojemme juurelle pölyisen tien reunalla. Vanha kaupunki on täynnä kauppoja ja gallerioita. Teimme pieniä ostoksia. Söimme jäätelöt. Ostin sen ruukun. Istahdimme kuuntelemaan eteläamerikkalaista huiluryhmää, pojat olivat Colombiasta.

_DSC0465 blog

_DSC0472 blog

Muutaman mailin päässä oli kaupungin uuden osan historiallinen keskusta. Rakennukset olivat vuosisadan alusta. KIMO elokuvateatteri oli vielä voimissaan keskikaupungilla. Oli kuin olisi palannut ajassa taaksepäin, aurinko lämmitti, mutta oli jo päässyt päivän paremmalle puolelle. Varjot olivat jyrkkiä. Löysimme pizza-paikan, New York Style Pizza. Heh, liekö koti-ikävää, pitsat olivat paremmat kuin konsanaan New Yorkissa. Epämääräisen näköistä porukka pyöri pikkupuistossa samalla alueella. Olenko ainoa, jolla ei ole tatuointeja?

_DSC0479 blog

_DSC0475 blog

_DSC0477 blog

_DSC0480 blog

_DSC0484 blog

Kentälle saavuimme liiankin ajoissa, kone lähti puolenyön aikaan, Nukuimme hyvin ja saavuimme kotiin tyytyväisin mielen onnistuneesta lomasta vielä unelmoiden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s