WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

kommenteista osa 3.

9 Comments

lavender rose 1-1

Ratkaistu!

Kommentit ovat lennelleet hurjaa vauhtia kolmen vuoden aikana. Olen ollut kaikista iloisesti yllättynyt ja yrittänyt kaikille vastata omat reaktioni niistä. Ilahtunut! Nyt on löytynyt hän, joka on kirjoitanut 250 kertaa. Ja yllättäen.

Pidin silmällä arleenaa ja susupetalia. Loistavia seuraajia ja kannustajia sekä seurattavia molemmat. arleenalla on tänään 249 kommenttia ja susulla 248.  Rintarinnan! Voittajaksi nousi kuitenkin kiiris, 251 kommenttia. Miksi en heti huomannut pitää häntä silmällä (sillä hän on hyvin silmälläpidettävä artisti) on se, että hänen ensimmäiset kommenttinsa tulivat kiirepakolainen- nimen alla ja nyt molemmat yhdistettyinä tupsahtikin yli sen odottamani määrän. Kiitos sydämeni pohjasta teille ja kaikille muille, jotka uskollisesti seuraatte juttujani ja jättätte  viestinne. Kiitos myös teille, jotka katselette hiljaa. Sekin näkyy numeroissa, joskin ei kommenteissa. Ritva ylettyi neljänneksi, ja viides on Liplatus !

Yhden palkinnon asemesta lähetänkin kolme yllätyslahjaa: Kiiris tulee saamaan tekemäni kirjasen Rusty and Rustic New Mexico, arleena ja susu korttipaketin. Ja Ritva ja Liplatuskin jotakin 🙂 Laittakaapa osoitteet sähköpostiin niin ryhdyn heti toimiin.

I’m a happy camper!

9 thoughts on “kommenteista osa 3.

 1. Jännitin siinä vaiheessa, kun sanoit, että 249 ja 248 minä ja susu, ja sitten tuli musta hevonen ja pyyhälsi ohi. Kiitos paljon tulevasta palkinnosta, otan sen ilomielin vastaan.
  On mukava piipahtaa blogissasi ja jättää sinne sananen.
  Lähetän yhteystietoni s-postilla

 2. Onnea Kiirikselle!

  Ja onnea meille muillekin 😀

 3. tämä oli yllätys… tuntuu että sitä ei ehdi kommentoimaan oikein mitään. Hyvä että en sentään ole häntäpäässä. Tuntuu että muiden kommentit ovat huomattavasti “mielenkiintoisempiaja enemän ajateltuja” Onnea ahkerille kommentoijille olette palkintonne ansainneet:-)

  • Ritva, kaikki kommentit ovat tervetulleita, pitkät taikka lyhyet. Se kertoo, että olet kiinnostunut ja haluat minun tietävän, etten turhaan täällä näpräile, vaan voin tuottaa iloa toisillekin pienin elein. Kiitos sinulle, Ritva!

 4. Pingback: 550… | SusuPetal

 5. Mitä ihmettä, en ole tänne mitään kommentoinit, vaikka olenkin tämän lukenut ja palkinnonkin saanut. Hyi minua, tuhmeliinia. Kylllä oli upea palkinto. Selailen sitä aina kun tahdon nähdä jotain kaunista♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s