WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

8 thoughts on “Kuka vei kuvan?

  1. Nostalgiaa, kyllä tänä päivänäkin pitäisi vielä ihan oikeita kirjeitä kirjoittaa, vaikka sitten koneella. Tekstarit ja sähköposti ovat toki käteviä, pikaviestintään. Mutta syvät ajatukset voisi hyvin oikeana kirjeenä toimittaa perille.

  2. Oikein dundeellista 🙂 Peikko luulee, että kirjoituskone oli noihin aikoihin aikamoinen harvinaisuus. Bäillä molemmilla oli kuitenkin sellainen. Peikko on varmaan väärässä. 🙂

  3. olen jo hieman odotellutkin näitä kirjepostauksia. niitä on mukavaa lukea, vaik hiukan tirkistelijän olo tuleekin, itsekkin aikoinani kirjoittelin paljon kirjeitä ja olen säästänyt myös kaikki saamani. välillä innostun niitäkin lukemaan ajankuluksi.

    • ilona, ajattelin pitkään, voinko kirjoittaa näitä tänne. Kirjeet ovat olleet henkilökohtaisia, ja kun asianomaiset eivät ole enää elossa, niin ne täyttävät nyt tehtävänsä lähi historian kertomuksina todellisesta elämästä. Ajasta, mikä ei ole kovin kaukana takanapäin, ja kuitenkin niin erilaista kuin meidän. Tunteet silti samat. Olen sitä mieltä, että voit lukea hyvällä omallatunnolla. Sensuroin, jos tarve vaatii 🙂

  4. Melkoisia aarteina nämä vanhat kirjeet.Hienoa, että ovat säilyneet.
    Minä kuulun kirjeenkirjoittajiin, silloin tällöin myös saan oikeita kirjeitä. Harmittaa vain, että muuton yhteydessä paksut pinot vanhoja saatuja kirjeitä oli pakko hävittää. Se surettaa minua.

  5. aimarii, samoin, kirjoittelen mielelläni, joskin vähemmän nykyisin. Ennen oli niin ihanaa, kun postista tupsahti kirje! Ihmiset muuttavat nykyisin paljon useammin kuin ennen, jolloin asuttiin sukupolvikaupalla samassa tuvassa. Jostakin täytyy silloin höllätä. Minäkin annoin äiti heitää pois kakki Holywoodista saadut filmitähtien valokuvat, kyllä nyt kaduttaa. Kiva kun kävit kylässä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s