WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

13 thoughts on “marketanpuistossa

  1. Yes, I have been admired with these delicious photos, especially the door!

  2. Kauniita yksityiskohtia olet löytänyt kuviisi!

  3. Jees, siellä on aina näkemistä. Vuoden ajasta huolimatta. No, talvet ovat aika tylsiä. Tuolla tuli hengailtua päiviä ja taas päiviä Espoon aikoina. Saattaapi varmaan lähes puolet kukkakuvistani olla tuolta, kolmannes ainakin. Siitä huolimatta sieltä näyttää löytyvän vielä uutta ja uutta, kaunis portin lähikuva on tuntematon. Kauniita yksityiskohtia!

    • lepis, samoja jälkiä kuljin. Vettä tihutteli ja aurinko paistoi. Ketään ei ollut paikalla. Olen käynyt siellä aiemminkin, sisareni asuu sillan toisella puolella. Luulen puutarhatuotteiden vaihtuvan aika ajoin. Vierailin myös lahjatavarbutiikissa. Löysin jotain jo jouluksi 🙂

  4. Kaunista ja patinoitunutta. Ja syksyhän patinoi kesän myös syksyn väreissä.

  5. I got a wonderful feedback from Mira Crisp! “Kaari, Thank you for your lovely comment. I’ve checked your blog but for some reason I cannot comment with my WP login. You have a great eye and I really like the last photo, the one of the wooden gate detail. It has wonderful texture. Best”. Please check her blog http://www.crispphotoworks.com/ for useful and interesting hint and advise for taking better pictures!

  6. Katse kohdistuu kivasti tärkeisiin yksityiskohtiin. Varsinkin ylimmässä tausta pehmenee kauniisti ja antaa tilaa varsinaiselle kohteelle.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s