WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

Blogistaniassa tapahtuu

6 Comments

The WordPress.com stats helper monkeys prepared a 2013 annual report for this blog.

Here’s an excerpt:

The concert hall at the Sydney Opera House holds 2,700 people. This blog was viewed about 13,000 times in 2013. If it were a concert at Sydney Opera House, it would take about 5 sold-out performances for that many people to see it.

Click here to see the complete report.

6 thoughts on “Blogistaniassa tapahtuu

  1. Hei Irma, mielelläni olisin nähnyt “reportin”, mutta laitoit linkin joka on “private”. Oikeassa ylinurkassa WP:n raporttisivulla voit muuttaa sen publiciksi. Sitä odotellessa… 🙂 Jos lumisateen keskellä nettiyhteys toimii?

  2. Oops…korjaan 🙂 En tarkoittanut salaiseksi rapotiksi. Tällä kertaa 🙂 Netti pelaa, ei hätää. Opettelen tätä uutta lelua, Samsung Galaxy jotakin 😀

  3. Hieno raportti! Ja minähän sanoin, että sinulla on niin paljon läheisempi, aktiivisempi kommentoijien porukka kuin minun Tuulestatemmatullani!!

    Talvista loppiaista vain sinnekin!

    • Reija, mutta lukijasi ovat myös uskollisia seuraajia, kun minunkin. Se on hyvä, ei tiedä kirjoittavansa turhaan. Sinulta löytyy asiaa ja historiaa, monipuolisesti, josta todella tykkään. Muuten hauska tuo “Kirsti saa”. Kun Facebookin pöllähti juttu, missä pyydettiin kirjoittamaan oma nimi ja sen lisäksi saa-sana, tietokone kirjoitti sarkastisen hauskan vuoden horoskooipin. Monta Kirstiä kai oli liikkeellä 🙂

  4. Hyvä, että päästit katsomaan raporttiasi. Ja onnittelut suuresta katsojamäärästä!

    • Sirpa, kiitos! Kiitos ahkerasta kommentoinnistasi, tykkään kovastikin! Sinulla on päivittäin runsaasti uskollisia seuraajia, kommenttejakin viitisenkymmentä! Eikä ihme, kuvasi ovat niin mahdottoman kauniita ja värikkäitä, parhaasta päästä (ja kamerasta, heh)!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s