WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

winter wonderland day

10 Comments

_DSC3743 blog

_DSC3767 blog

_DSC3777 blog

_DSC3785 blog

_DSC3776 blog 2

Thursday evening was full of anticipation of snow, dark skies. A little bit of dusting was on the ground before we went to sleep. Winter storm warnings in the radio, blizzard! Friday morning started with the sound of snow plows and gusty winds. Snow! The white soft glimmering snow packed up fast behind the deck chairs and bushes and trees. The entire neighborhood was out shoveling. Before noon, the sun was out and it was a beautiful winter wonderland!

10 thoughts on “winter wonderland day

  1. Niin on kaunis talvipäivä!! Ei meillä vaan :))

  2. Kaunis uusi bannerikuva. Täällä blogissasikin sataa lunta ja näkyy olevan pihallasikin . Tykkäätkö talvesta?

  3. aimarii, vaihtelen banneria, useinkin. Tänään oli tämmöinen päivä, nyt illalla kello 18 on -12.5 C! Talvi ei ole suosikki vuodenaikani, katselen sitä mielelläni ikkunasta 🙂 katselen sitä erittäin mielelläni sinun sivuillasi! Pidän lämpimästä syksystä. Talvi on helpompi minulle Suomessa kuin täällä. Outoa.

  4. Lehdistä on saanut lukea tuosta ‘akuankkamaisesta’ lumimyräkästä mitä teillä päin on tupruttanut. Onneksi on kaikki hyvin ja lumilapiot ovat päässeet heilumaan. Ikuisesti jaksaa hämmästyttää se kerralla kinoksiksi taivaalta putoavan lumen määrä, jota amerikan mantereella tulee vähän joka puolella.

  5. lepis, “akuankkamainen” on minulle tuntematon uusi käsite. Kovasti täällä touhutaan kaikesta, sekö? Kunnanjohtaja ja muut silmäätekevät jättävät puhelinviestejään, ja varoittelevat aina ennen myskyjä, siis äkkisnäisistä muutoksista. Vettä tulee kaatamalla ja lunta metrettäin, eilen tosin vain 15 tuumaa. Mutta tiet ovat aurattut ja useat toimistot kiinni, ettei kansan tarvitse seikkailla kesärenkailla. Nyt sunnuntaiksi on luvattu pikaista lämpöä ja vesisadetta, tiistaina taas kylmää. Tänä aamuna on -17C, meikäläisistä jäätävää. Suomalaisittain ihana talvi ilma! Mutta kuten sanoit, sää on uskomaton täällä.

  6. Enemmän tammikuu kuin meillä Oulussa. Lunta vielä odotellessa…

  7. Siellä on valkoista lunta, ihana talvi. Luinkin lehdestä, että sinne on tullut paaaljon lunta.

  8. Arleena, jonkin verran, ei kuitenkaan ennätys.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s