WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

Valokuvatorstai #309

16 Comments

Vuoden ensimmäinen haaste on: Sydäntalvi.

Olemme nyt keskellä sydäntalvea täällä. Ei ole ollut näin kylmä pitkään aikaan. Ennätyksiä on rikottu, seitsemän uutta peräkkäistä ennätystä tammikuun ensimmäisellä viikolla.  Lunta tulee, lumi sulaa. Maanantai aamusta tiistai aamuun  lämpötila nousi noin 20 Celsius astetta 24 tunnin sisällä! Lämpötila nousee ja putoaa päivittäin ilman tolkkua. Tai ehkä siihen on syynsä, mutta nyt  kunnioitamme talven kauneutta.

IMG_0193 blog

We are in the heart of the winter right now. It has not been so cold for the longest time. Records are broken, seven new consecutive daily records have been set.  This Monday morning till Tuesday for example the temperature dropped 48 degrees Fahrenheit within 24 hours! Temperatures rise and drop daily basis without a rhyme or reason. Or maybe there is one, but we are at awe of winter’s beauty.

Lisää täältä!  More!

16 thoughts on “Valokuvatorstai #309

 1. Lumi tulee, lumi sulaa ja aikamoista menoa on ollut. Siitä huolimatta olet päässyt nauttimaan taivaan sinestä ja kuvaamaan tämän upean satamakuvan. Me ei enää oikein muisteta milloin viimeksi oli sinistä taivasta tuolla pään päällä. No, kyllä se vielä.

 2. Lumesta ja jäästä viis, mutta tuo sininen taivas on huikea!!!

 3. Uskomatonta on että siellä teilläkin on talvi 🙂 Täällä on tänään satanut sen verran että maa on saanut hiukan valkoista väriä.

 4. Hyvä kuva, piti ihan katsomalla katsoa onko laineita vai jäätä, kun on niin säihkyvän sinistä 🙂

  Paikallissäät taitaa olla hieman nyt vaihtuneet täällä ja siellä. Me täällä suomessa edelleen odotellaan niitä metrisiä lumikinoksia, mitä etelä-suomeenkin on viime talvina saatu. Tai noh, mä henkilökohtaisesti en odota niitä mitenkään innolla 😉 Mutta alkaa toi vesisade jo riittämään ja ihmetyttää kyllä nämä vaihtelevat sääilmiöt.

 5. Peikostakin se on hianonnäköinen, sininen.

 6. Ooh, sininen taivas…kaunis on kuva muutenkin.

 7. Sirpa, otin kuvan tiistaina, päivää ennen. Sopi mielestäni aiheeseen, enkä lähtenyt uudelleen kuvaamaan. Meillä on aika lähellä pieni kylä, nimeltään Cold Spring Harbor, kaunista kuvastaa muutenkin, vanhoja taloja 1700-jotakin. Kiitos kehuista 🙂

 8. Pieni Lintu, kiitos, kirkas pitsakka päivä.

 9. Melko rajut lämpötilan vaihtelut! Mutta kaunista on pakkasella 🙂

 10. Pulmu, kiitos! Kovasti sää heittelee 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s