WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

hukkamatkako?

Leave a comment

8978 6-9 44

Kirstille

Laitan tässä nyt pienen kirjen pätkän vaikka ei ole oikein siihen tilaisuutta kuin ei päse  (?) eikä pöyränkän lähelle mutta kuin nyt lopulta kuin sekin lomalle lähtö juttu ensin pyysin että olisin tänän saanut lähteä nin luvattiin että san lähteä vasta 12 toistas nyt tas on vimeinen märä että lähren yli huomena sis 8 päivä jos vielä on vehnä kesken nittämättä kyllä äiti kirjoitti että Olavi jo oli vähän alottanut taita nyt sentäs ruveta miehiä kotituman ei meillä viellä ole sentäs mitän tieto kaikki van jatku entisen tapan mutta voihan tulla pijaskin jotain mutosta mahtako teillä tulla tilaisus pästä takaisin kyllä minäkin jo tumin että jolei nyt olleskans olis lähtenyt lomalle mutta olkon nyt miten van lähren kuitenkin jos sitte vielä jourun  hukka matkakin tekemän kyllä tästä nyt tule huono kirje kun viellä tuo korttisakki tuossa melska nin lopetan kokonanja koitan joskus toisten laitta paremman kijtos vime kirjestäsi kaikkea hyvä toivoo

jsä kuulemin

niin 17-18 päivän seudulla olen tas  tällä sen välin on osoite kotia

Papan huoli ja ääni soi aina korvissani hänen kirjeitä kirjoittaessani. Pappani oli syntyjään ruotsisnkielinen ja opetteli itse kouluttamattomana kirjoittamaan, Perniön  murre on lämpöinen muisto lapsuudestani, joilloin vietimme kesiä Mummolassa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s