WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

Värikollaasi #169

14 Comments

TALVEN VÄRIT

Tämän viikon värit ovat:

talvi08

guest roomIsäntä oli lomalla viikon. Pääsimme hyvin alkuun vierashuoneen kevyessä sisustamisessa.

Väriteemana pellava ja meri. Seinät maalattiin värillä Swiss Coffee: Entinen kuunvalo, kellertävänvihreä, sai kyytiä, uusi on pehmeä valkoinen väri, mitä olemme käyttäneet usein muuallakin kotona. Komeroiden välinen seinä maalattiin tummemmaksi Mountain Smoke maalilla, harmaan ruskeaa, näin iso musta TV sulautuu seinään ja näyttää kevyemmältä. Muut värit toistavat meren tunnelmaa, mikä on kyllä ollut ennenkin huoneen tyylinä. Asummehan lähellä merta ja haluamme vieraidemme myös tuntevan sen meillä ollesssan. Siniset värit ovat kahdesta taulusta, toinen on venäläisen paikallisen taiteilijan seriografi ja toinen on canvaspanoraama Kaliforniasta, se on ollut meillä matkamuistona jo kauan. Kolme matalaa kirjahyllyä, joissa luettavaa, suomenkielisiä ja enlanninkielisiä novellia sekä  ystävien julkaisuja, jotka ovat mukavasti nopeaa luettavaa. Yhdellä hyllyistä on sisustuskirjoja, joita itsekin ahmin vaikka en niin sisustaja olekaan, katselen mielelläni muiden koteja ja etsin ideoita. Antiikki keräykseen omistettuja kirjoja löytyy myös hyllyllinen. Omatekemät pellavaverhot. joihin ostin valkoiset rullakaihtimet alle, peittävät tai valaisevat tilanteen mukaan kahdessa ikkunassa. Vuodepeitot ja Pentikin tyynyt ovat ennestään, nyt lisäsin kaksi isompaa tyynyä Pottery Barnin valikoimista.

Uutta sänkyä etsin vielä, nykyinen on tyttäreni vanha. Haluan samantyylisen, romanttisen, koska suurin osa vieraistamme on naisia, tai pariskuntia. Alle menevä kakkospeti ja uudet patjat meillä onkin, siis vain uudet karmit odottavat ostoa. Näin Pottery Barnin luettelossa yhden mallin, vaikeus on tuon nurkkauksen leveys, sinne ei mahdu ihan kaikenkokoiset ja se rajoittaa ostoakin. Uusi tuoli on tutkan alla, savun sininen ja kääntyvä, jos vain raaskin ostaa sen minkä näin! Tuolin täytyy olla pieni, mutta mukava, johon voi istahtaa turistipäivän jälkeen ja keskustella toisen sängyllä istuvan kanssa tai katsella TV:tä.  Muutamia koriste-esineitä vielä ja matto kotiin pesulasta. Matto on vanha, mutta aina ajaton valkoinen villamatto.

Olemme siis noin 80 % valmiit remontissa. Huone on käytännössä valmis vieraille jo tänään! Tervetuloa!

_DSC4609

_DSC4591

20140309_113343

   Muiden talven pehmeät värit ovat täällä.

14 thoughts on “Värikollaasi #169

 1. Sopivat värit löytyivät läheltä. Näyttää raikkaalta viershuoneelta. Pehmeät merelliset sävyt.

 2. arleena, kiitos! Toivon, että siellä viihdytään.

 3. A superb set of pillows, I love these compositions, good photos!

 4. Leovi, thanks! I enjoy your comments knowing how busy you are!

 5. Kaunis tunnelmainen harmoninen kollaasi.
  Enpä hoksannutkaan nähdä väreissä, että värit todellakin löytyy hyvin merimaisemasta, kuin olet löytänyt.

  • Kiitti, Liplatus! Nyt hoksaan senkin, että värit ovat haasteissa paljon vihreämpiä tässä tabletillalla kuin isolla koneella. Siellä toiseksi vaalein väri on sinertävämpi. Samoin toiseksi tummempi oli enemmän pellavainen. Well, well, näillä ollaan liikkeellä 🙂

 6. Rauhalliset värit sisustuksessa . Hyvä että isäntä on samaa mieltä.

 7. Jestas,miten tyylikästä! Minut saa sitten majoittaa vaikka telttaan pihalle, pelkäisin sotkevani tuon hienon huoneen!

 8. Jäin kiinni upeaan banneriisi 🙂 Kollaasi on tyylikäs ja hieno, kuten varmaan vierashuoneesikin. Oletko varma etteivät vieraat viihdy liian pitkään 😀

 9. Miten mulla tää on jäänyt väliin… höh. Tyylikästä on remontin jäljiltä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s