WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

aakkoset Ö-18

14 Comments

_DSC4856 blog

_DSC4862 blog

_DSC4863 blog

Tänään oli vähän semmoinen päivä, että teki mieli jotain hyvää. Miksikö? 1-Jouduin tilamaan ajan pieneen leikkaukseen maanantaina. 2-Jouduin käymään silmälääkärillä, kun oikea silmä nyt kovasti on halunnut olla vaikea. Molemmat onneksi korjattavissa helposti, mutta harmittaa. 3-Sitten kauppa, mihin olen ladannut valokuvia myyntiin ilmoitti, ettei enää hyväksy Picasalla käsiteltyjä kuvia. Öö, se on ollut merkittävin käyttämäni ohjelma. Minulla on Photoshop Elements, jota en oikein hallitse, kun matkan takia jäi yksi tunti väliin. Nyt olen joutunut opettelemaan ProPhotoTools ohjelman ja FileZillan latauksia varten. Sain juuri postissa uudet käyntikorttini, joissa mainostan kyseistä valokuvakauppaa, eli pakko oppia. Taas.

Kun tulin silmälääkäriltä, pysähdyin kauppaan ostamaan silmänhoitoainetta. Parkkipaikalla autoni viereen oli pysäköitynyt jäätelörekka. Makeita kuvia koko laita täynnä! Nuori mies laitteli takaluukkuja kiinni. “Oh, looks sweet!” sanoin, “Onko sinulla maistiaisia?” heitin. “Itse asiassa on! Pidätkö tiramisusta?” hän sanoi. “Voisin pitää :)” hymyilin ja auta armias, hän haki minulle kaksi purkkia jäätelöä!

Kotona sitten laittelin kupin kahvia, jäätelöä kippoon itselleni ja pojalleni, ja päivänpiparit, Dolce de Leche, jotka olin kaupantarjouksesta ostanut makeannälkään. Siinäpä olivatkin  hyvät Ö-pilkut! Mutta, ööö, kun oli äkkimakeaa! Päivän saldo ei sitten olekaan 100% siellä negatiivisella puolella. Päinvastoin, aika makea päivä kuitenkin. Saavutin viisivuotis- merkkipäivän sytostaattihoidon loppumisesta tällä viikolla. Eiköhän se taas iloksi muutu.

 Muut ööt ovat täällä!

14 thoughts on “aakkoset Ö-18

  1. Onnittelut merkkipäivästä juhlien ÖÖ-ruokailuilla 😉

  2. Kyllä sitä välillä tuntee itsensäkin aika ööksi elämän haasteiden edessä (olisiko pitänytkin ottaa selfie), onneksi on niitäkin päiviä, jolloin voi viettää makeaa elämää.

  3. Tässäpä nautinnollinen Ö-pari.

  4. Yes, I love ice cream tiramisu!

  5. No ööllähän eikun öillähän se on hyvä lopettaa tahaton blogitauko, eikun kameran kanssa kierrokselle

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s