WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

Myöhästynyt syntymäpäivä kirje

4 Comments

8978 24/9 44

Kirstille

Parhain tervehdys tas tältä entisestä paikka olenkin nyt tällä kerta vallan yksin sis toiset manteren miehet on siretty pois enkä luule että tällä enä kauvemp ollaan tietysti pika puolin pästän koti töihin jo tietysti se jo toistaseksi onkin tarpen Olinkin tässä kotona käymässä tietysti sitä sentän jo ovat sulle kirjoittanet minunkin piti silloin lähettämän kirje mutta van jäi vaikka oli syntymäpäiväsikin Oliko tas yhtäläinen herätys kuin nimipäivilekin ja mitä nyt muuta kuulu tuletko sinne vielä jämäs tostaiseksi miten tas järjesty ei mulla nyt ole posti merkkiäkän mutta ei sunkan tänne enä taitas kirje ehtiäkän nin sinä kysyit mistä sais monot nitä on joka jalkine kaupassa naisille vielä täysnahkaisiakin että etkö sinä sa huollosta osto lupa

koska en nyt mitän oikein muista nin lopetan tähän ja eletän paremman toivossa kuulemin jsä

4 thoughts on “Myöhästynyt syntymäpäivä kirje

  1. Kirstin isä taisi olla eempi toiminnan miehiä kuin kynänkäyttäjiä. Kaikesta huolimatta tekstistä näkyy välittäminen varsin vahvasti. Ei isä kirjoittaisi, jollei välittäisi. Se toimii kuin mies: neuvoo mistä saa monoja, vaikkei neuvoja varmaan edes ole kysytty 🙂

  2. isopeikko, hiljainen mutta ahkera. Hän oli itse opetellut kirjoittamaan ja lukemaan kouluja käymättömänä. Tekstistä kuuluu hänen varsinaissuomalainen äänensä. Kiva kun luit ja kerroit.

  3. Tiedätkö, missä Kirsti oli tuolloin, missä Riku-pappa?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s