WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

aakkoset V-21

15 Comments

541ce-1234kirjainlogo

20140425_173227-1

 

Vee-mallisia oksanhaaroja piha täynnä! Nyt ovat lehtiruusukkeet avautumassa, nuput pullistelevat, ja taitaapa uusin syreenini tehdä ensimmäiset kukkasensa! Kaikki aukeavat aivan silmissä! Huomenna varmasti jo persikkakin aukeaa. Ja kirsikat! Ne ovat kauniita koristepuita kukkiessaan. Ajoitus on mitä mainioin, odottelemme sisartani kylään tiistaina. Hän ei ole koskaan käynyt täällä keväällä. Vanhenpani taas vierailivat aina maalis/huhtikuussa. Luonto on silloin upeimmillaan. Tänä vuonna olemme kovasti normaalista jäljessä, erittäin kylmän ja lumisen talven takia. Mutta nyt osuu kevään kukinta oikeaan aikaan! Sisareni on varannut meille kaksi viikkoa ja ohjelmaa alkaa olla koossa jo runsaasti. Viimeeksi hän oli täällä tyttäremme häissä kaksi ja puoli vuotta sitten. Nyt nuorella parilla on oma koti ja keittiöremontti menossa. Toivomme sen valmistuvan äitienpäiväksi. Sitä ennen käymme yhdet myyjäiset ja lomailemme, arvatkaapa missä?

Muiden vee-kirjaimet löytyvät täältä.

15 thoughts on “aakkoset V-21

 1. OI, miten ihanaa kevättä siellä! Kohta – huomenna – ollen itsekin keväässä Espanjassa vaeltamassa.
  Mekin yritimme kasvattaa persikkaa ja aprikoosia, mutta aprikoosi paleltui toisena talvena, persikka jo ensimmäisenä. Nyt puutarhassa ulkona kasvavat vain tällaisia “hankalia” kasveja viiniköynnökset ja tuottavat rypäleitä kyllä.

  • pappilanmummo, kiitos. Kaikkea täytyy yrittää. Viiniköynnökseni taisi kuolla, odottelen vielä jonkin aikaa sen heräämistä. Minulla oli upea rosmaariini, se paleltui. Muuten alku näyttää hyvältä. Sain viime vuonna plumerian, odottelen sen heräämistä. Hauskaa matkaa, laita siemeniä taskuun 🙂

 2. Ihanat keväiset veet…Tykkään kyllä.

 3. Missähän te tällä kertaa lomailette? Teillä on aina niin hienoja kohteita – en edes tunne kaikkia missä käytte. Menettekö Mauritiukselle?
  Onko se Rauhan sisko?
  V-muotoisia oksistoja löytyy tosiaan paljon sun pihalta.

  • Pantteri, ehkä en kerrokaan matkasta ennenkuin kuvin! Mauritius? Joku päivä, jos jaksaa. Syksyksi on pitkä matka suunnitelmissa, kaukoitään. Rauhan sisko, ei ole, Espoon siskonen tulee. Piha on kiva paikka tähän aikaan vuodesta, joudun vaan olemaan tarkka auringon kanssa.

 4. Luonnosta ei tosiaan puutu V-kirjaimia. Teillä olikin kai poikeuksellisen viluinen talvi siellä, täälläkin tavanomaista viileämpi kevät, mutta persikkapuuni jo lopettelee kukintaansa.

  • sirokko, onko teillä huomattavia eroja vuodenaikojen nähden? Lunta tuli yllättäen vielä aamulla 16.4, kuvittele!

   • Suurin ero kesän ja talven välillä, lämpötilat puolittuu, ja sademäärässäkin sen huomaa, kesällä ei juuri koskaan sada. Syksyä ja talvea en osaa erottaa toisistaan. Kevät on sitä ihanteellista hienosäätöä 🙂

 5. Kaunis kevät teillä:) Ja mukavia hetkiä siskon kanssa!

 6. Sopivat oksat ja puut hyvin aakkosvastaukseksi

 7. Tuli mukava tunnelma kuvia katsoessa. Hauskaa jatkoa keväälle.
  http://blogisisko.blogspot.fi/2014/04/aakkoset-21-v.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s