WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

10 thoughts on “makro#149 -2

  1. Aha, oletkin tainnut löytää hopean puhdistajan, kun kaikki lusikat on kaivettu esiin. Toinen toistaan hienompia perintöjä kaikki, vau, nämä viimeiset vallan erikoisia.

  2. Kauniit lusikkavastaukset. Muistoja lusikoiden takaa putkahtaa esiin myös minulla.

  3. Aivan ihania lusikoita! Ensin ajattelin kuvata ihan normilusikoita… mutta nyt sain inspiraation. Yess. Olipas jännä sisääntulo tänne sinun kuviisi, kun ne eivät linkistä auenneetkaan kuten ennen.

  4. pantteri, kiva olla inspiksenä! Kiitos. Mikähän uusi aukeamissysteemi lienee, ei näy täällä päässä entisesti poikkeavana.

  5. Kävin täällä ihastelemassa jo aiemmin ja kerroin että miesystävällä on omituisia vanhoja lusikoita, joissa oli melkein pelottava figuuri, mutta matkaa on 500 kilsaa, joten en voinut niitä kuvata, mutta nämä olivat tosi kauniita, varsinkin nuo kiemurakuvioiset ja kaikki oli laitettu tyylikkäästi esille, tuulimyllylusikat olivat suosikeitani, sellaisia en ole nähnyt ennen. Voisivatko olla ehkä Hollannista?

  6. Mustis, en ole nähnyt aiempaa kommenttiasi 😦 Kivaa kun käyt katselemassa:) Lusikoita ja muita aterimia on niin turkasesti ja kaikennäköisiä. 500km on kuitenkin pitkä matka pelkkien lusikoiden takia, miesystävän ehkä 😉 Tai varmasti. Tuulimyllylusikat ovat kovin hollantilaisennäköisiä, en katsonut merkkejä. Ja tuskin osaisin niitä lukeakaan. Vanhoja ne kuitenkin ovat. P.S. En kai vahingossa hujauttanut aiempaa viestiäsi SPAM kommenttien seassa roskiin 😲 jos niin meni, niin pyydän anteeksi huolimattomuuttani.

  7. Sitä mustunutta hopeaa ei kannata heittää pois, vaan siitä voi tehdä valokuvia. 🙂 Nekin tehtiin ennen ajan patinasta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s