WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

Russian River Valley

2 Comments

 

(Kuvani tulevat nyt väärässä järjestyksessä, täällä kävimme ennen merenrannalle tuloamme, KORBEL.) Seuraavana päivänä Heildsburgin jälkeen suuntasimme kohti Tyyntä valtamerta. Valitsimme tien, mikä kulki kumpuilevien viinitarhojen läpi. Alue on nimeltään Russian River. Maisema oli huikaisevan kaunista. Unikot kukkivat tien varsilla, aurinko paistoi täydeltä terältä. Agavet olivat valtavan isoja.

2014 05 12_0556

20140506_142336

2014 05 12_0431

Yllättäen näimme tienviitan Korbelin tarhoille. Korbel on ainoa viinitarha USA:ssa, joka käyttää nimikettä “champagne” kuohuviinistään, mikä on valmistettu brut metodilla. Asiasta on keskusteltu viinipiireissä kauan. Saako ainostaan ranskalainen, Champagne alueen viinitarhuri käyttä nimikettä? Tarhalla saimme ymmärtää, että heillä on oikeus sen käyttöön, koska viinin valmistus Kaliforniassa oli aloitettu jo vuosisadan alussa ranskalaisella menetelmällä, jota yhä pietiillä noudatetaan. Korbel on aina ollut meidän uuden vuoden kuohuviinimme. Eli siis samppanja. Hinta on edullinen, ja makuja on monia. Vuonna 2000 New Times Square korkkasi pullon, mikä oli yli kaksi metriä korkea, 2m 14cm,  ja painoi   noin 114 kiloa. Siinä oli muutama pikarillinen monelle! Saimme maistaa kuutta eri merkkiä opaskierroksen jälkeen.

2014 05 12_0450

20140507_153756 blog

 

 

2 thoughts on “Russian River Valley

  1. Otan tuosta lasin samppanjaa ja jään tien varteen unikkoja ihailemaan…:)
    Kauniit kuvat! Iloista juhannusviikkoa!<3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s