WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

Friscossa

Leave a comment

Toisena päivänä nautittuamme vielä tuhdimmat aamiaiset IHOPissa ja pyrähdimme Pier 39 laiturille vielä uudelleen. Siellä on kauppoja turisteille, mistä löytyvät teepaidat, ja muut tipehöörit. Ravintoloita ja pikaruokapaikkoja yllin kyllin.  Norpat pitivät kuorojuhliaan kovaäänisesti. Lasikaupassa oli nuori mies, joka oli erään suomalaisen bändin vahva ihailija, oli käynyt konsertissakin, mutta ei koskaan Suomessa. En nyt enää muista sen bandin nimea, sorry. Perulaisesta liikkeestä lähtivät korvakorut perulaiselle miniälleni syntymäpäivälahjaksi. Muuten ostimme tuskin mitään.

 

2014 05 12_0429

2014 05 12_0347

2014 05 12_0348

2014 05 12_0349

20140509_121703

Iltapäiväksi ajoimme Golden Gate sillan yli vielä kerran Sausalitoon lounaalle. Viime kerralla ostin itseni kipeäksi siellä, kaikki oli niin kaunista! Nyt osasin olla varovaisempi, ja vain yksi parempi toppi löytyi itselleni, kaupan ikkunassa huuteli minua sisälle, tiedättehän, se on monikäyttöinen. Kylä on up-scale, mutta lounaspaikan valitsin huonosti. Paitsi, että tarjoilijatar kysyi ikää tilatessani olueen. Kiitos siitä LOL.

20140509_150435

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s