WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

14 thoughts on “Värikollaasi #186

 1. Herkullisen kaunis kollaasi

 2. Tämä on hauska ja iloinen kollaasi. Mielenkiintoiseksi sen tekee vielä se, että on kyse inhokeistasi! Nämä olivat aikoinaan äitini lempivärejä (siis vihreä ja keltainen); mutta itse en ole koskaan oikein ollut sinut kummankaan värin kanssa. 🙂

 3. Irma etkö tykkää vihreästä ja keltaisesta…outoa, luonto on täynnä niitä. Kauniin kollaasin sait kuitenkin aikaiseksi

 4. Oikein äitelän keltaisesta en myöskään tykkää. Sellainen hienosteleva hempeä keltaisuus on kaunista.;)
  Väreissä on potkua, antaa energiaa.
  Oikealla alinna kuvassa on miellyttävä vihreä ja keltaiseen vivahdus.

  …mutta kollaasi on kaunis. Haasteen värithän ovat hyvin osuvasti.

 5. Liplatus, kiitti! Kuten Ritva sanoi, niin luonnosta löytyy. Voin- ja kermankeltainen on ok. Tai kuten tuo oranssiin vivahtava kurpitsa. Heinä oikealla on japanilainen hakone-heinä, kaunis varikaatio liehuvin lehdin.

 6. Hienoja kuvia! Ja värit niin nappiin. Mä pitkästä aikaa muistin värikollaasihaasteen, en vielä tiedä teenkö, mutta kurkistin nyt ekaks tänne sun blogiin. 🙂

  • itkis, oi itkis, olen kaivannut sinua! Tule nyt mukaan näihin helppoihin haasteisin suurien haasteidesi välillä. Valokuvatorstaihaqn kuivunut melkein olemattomiin, mutta Pieni Lintu vetää nyt makroa.

   • Mä kyllä kaipaisin hiukan vaihtelua, en oo kuvannut pitkään aikaan, Suomeenkin otin mukaan vaan pokkarin. Mutta nyt on niin mielettömän kuuma, ettei tonne ulos voi mennä. Kun säät hiukan viilenee, niin taidanpa kokeilla, että osaanko vielä käyttää järkkäriä. Sun kuvat on nykyään niin upeita, todellisia inspiraation lähteitä. 🙂

 7. Itkupilli, kiitos. En ole kovasti kuvaillut viime viikkoina itsekään. Paitsi jouduin kuvaamaan odottamatta viime viikon häissä. Väärä putkikin oli mukana, kun en arvannut. Yritän kooto niistä pientä kirjaa. Kortteja olen tehnyt. Katso “healing hands” post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s